Nečekaná změna: David Dvořák má na sobotu jiného soupeře

David Dvořák se musí vyrovnat se změnou soupeře pouze den před samotným zápasem. Raulian Paiva totiž omdlel v důsledku shazování a Dvořák se tak utká Juancamilem Ronderosem.

David Dvořák má jiného soupeře Foto: David Dvořák

Paiva opět nezvládl váhu. Dvořák bude bojovat s Ronderosem

David Dvořák musí čelit nečekané změně. Raulian Paiva totiž při závěrečném ladění váhy na UFC Fight Night 188 omdlel a do zápasu s Dvořákem tak nemůže nastoupit. Aktuálně je Paiva naštěstí v pořádku.

22.5. (cca 23:30)
David Dvořák vs. Juancamilo Ronderos

Pro českého Undertakera se navíc téměř okamžitě našel jiný soupeř, kterým je Juancamilo Ronderos.To je bezesporu dobrá zpráva, protože jinak by Dvořák z Las Vegas nejspíše odcestoval zcela bez zápasu.

David Dvořák se tak 22. května na UFC Fight Night: Font vs. Garbrandt utká s Juancamilem Ronderosem, který má aktuálně bilanci 4 výhry a 0 porážek. Pro Dvořáka je samozřejmě výhoda, že Ronderos je výrazně méně zkušeným fighterem než Paiva.

Kvůli méně divácky atraktivnímu je bohužel David Dvořák se svým zápasem přeřazen na Preliminary Card. Undertaker přijde na řadu ve třetím zápase Prelims, což by mělo vycházet přibližně na 23:30 v sobotu našeho času.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.