Nedá si pokoj! Divočák Kevin Holland opět rozpoutal hádku

Američan Kevin Holland je nepolepšitelný provokatér. Jeho chování a peprný slovník opět vyvolaly rozruch. V Miami si vzal na mušku známého bouřliváka.

Kevin Holland dal o sobě zase vědět Foto: Profimedia

Už zase? Holland a Masvidal vyvolaly rozruch v zákulisí UFC

Členové ochranky UFC měli zase plné ruce práce. Není to tak dávno, co byl Kevin Holland jednou z hlavních postav obřího skandálu, kdy v rámci konání číslovaného galavečeru UFC došlo k hromadné potyčce. Teď se na hotelové chodbě v Miami rýsoval podobný scénář.

Po úvodní tiskové konferenci před nadcházejícím turnajem UFC 287 bylo v zákulisí zase pořádně veselo. "Známá provokatérská firma" Kevin Holland se pustil do slovní přestřelky s Jorge Masvidalem a jen díky přítomným členům security nedošlo na fyzický kontakt.

Zahraniční zdroje neuvádí žádný přesný důvod, proč se do sebe Kevin Holland a Jorge Masvidal pustili. Pravdou je, že oba aktéři slovní přestřelky nemají zpravidla k podobným konfliktům daleko a stačí sebemenší záminka, aby byl "oheň na střeše".

Oba přitom čeká už v sobotu zápas na UFC 287. Holland vyzve Argentince Santiaga Ponzinibbia, zatímco Masvidal se utká s Brazilcem Gilbertem Burnsem. Oba, zdá se, mají testosteronu na rozdávání, a tak nezbývá než věřit, že si potřebnou agresivitu přenesou i do svých zápasů. Incident zachytil na video jiný UFC zápasník, Belal Muhammad.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Khamzat Chimaev

Mezi Procházkou a Chimaevem to vře! Dojde na vzájemný zápas?

V posledních dnech se rozhořel spor bývalých sparing partnerů Jiřího Procházky a Khamzata Chimaeva. Podrobnosti se dočtete v článku.