Nejde o nic nového a vězení mi nehrozí, vzkázal Karlos Vémola

Kolem Karlose Vémoly je po nějakém čase zase pořádně rušno. Co šampion Oktagonu říká na policejní vyšetřování ohledně pořízení exotického zvířete?

Karlos Vémola po zápase s Matavaem zůstal v plném tréninku Foto: Petr Lundák / MAFRA / Profimedia

Stále ta stejná kauza, papíry jsem předložil. KTV je přesvědčen o své nevině

Situace okolo Karlose Terminátora Vémoly a jeho zvířat začíná opět houstnout. Dnes v ranních hodinách jsme vás informovali o policejním vyšetřování, kvůli údajnému nelegálnímu pořízení mláděte bílého tygra. Antonii Rambu, jak zvíře Terminátor pojmenoval, měla být podle spisu pořízena bez potřebných povolení. Karlos vinu i samotné nařčení odmítá.

Podle několika zdrojů má být však legenda domácí scény obviněna spolu s dalšími třemi lidmi z neoprávněného nakládání s chráněnými volně žijícími živočichy. Za takový prohřešek hrozí odnětí svobody až na 3 roky.

„Přesně tohle dělo i v prosinci, než jsem měl zápas v O2 areně. Tady je důležité zdůraznit, že je to ta stejná kauza. Není to nic nového, nic se nestalo. Policie akorát dál pokračuje ve vyšetřování. Já jsem všechny papíry předložil, povolení k chovu jsem dokonce zveřejnil na svém instagramovém účtu. Vše mám v pořádku. To, že to policie dál vyšetřuje, je asi úplně normální a je absurdní, že by mi hrozilo nějaké vězení.“

„Je spíš úsměvné, že to vyšlo na povrch zase před zápasem. Vůbec nic si z toho nedělám, někdo se zkrátka snaží, aby tyhle kauzy vznikaly vždy před zápasem, ale to jim stejně nebude k ničemu platné,“ nabídl Karlos své vyjádření serveru novinky.cz.

Pravdou je, že Vémola už před časem na svém Instagramu doložil potřebný formulář. Na povrch mohla ale do této chvíle vyplout jen část celého případu. Na rozuzlení si tak budeme muset počkat.

Jisté je, že podobné spekulace, nařčení a dokonce obvinění, ať už je pravda jakákoliv, nejsou před očekávaným duelem s Patrikem Kinclem vůbec žádoucí. Navzdory tomu ovšem zůstává Vémola nad věcí a v plném tréninku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lela Ceterová Vémola se razantně zastala svého může

Lela se na tiskovce pustila do Kincla. „Je mi tě líto,“ opáčil šampion

Páteční tisková konference Oktagon Time v Ostravě nabídla pořádně výživné menu. Do ostrého trashtalku se pustila i přihlížející Lela...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Vémola tvrdě trénuje

„Zase ze mě dělaj sexuálního predátora,“ stěžuje si Vémola

Vémolu čeká návrat do klece, a tak se rozjel do Thajska, aby pořádně natrénoval. Teď však uniklo video, podle něhož tam není sám. Co na to...