Nejtěžší životní prověrka? Vasil Ducár vyzve „rebela“ Pereze

Velký den pro český box dostal konkrétní datum. Nejlepší český boxer současnosti Vasil Ducár půjde o titul WBA! Čeká ho ale pořádně těžký oříšek.

Vasil Ducár v přípravě Foto: Vasil Ducár

Vasil Ducár má před sebou životní šanci, v Dubaji zaboxuje o titul WBA

Český boxer Vasil Ducár si vybírá ty nejtěžší možné překážky. Přesně to je případ i pro nadcházející zápas, ve kterém se 26. března 2022 utká v Dubaji s velezkušeným Mikem Perezem. Vítěz získá prestižní interkontinentální titul, který od minulého roku drží právě 36letý Perez.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Kubánský rebel Mike Perez nemá tuto přezdívku náhodou. V minulosti nadvakrát prchnul z Kuby, kde mohou boxeři zápasit pouze jako amatéři. Jenže Perez si vysnil kariéru v profi ringu a díky irskému promotérovi Garymu Hydovi se přeci jen nakonec usadil v Corku. Jeho boxerská bilance čítá 26 vítězství (17 KO), 3 porážky a 1 remízu. V minulosti se poměřil s takovými boxery jako jsou Alexander Povetkin, Bryan Jennings, nebo Mairis Briedis.

Pro Vasila Ducára (10-4-1) půjde jednoznačně o jednoho z nejtěžších soupeřů kariéry. Aktuální 46ka světového žebříčku křížové váhy bude usilovat o to, aby konečně prorazila i na mezinárodní úrovni. V minulosti sice svedl parádní a vyrovnané zápasy s Kevinem Lerenou, Herve Lofidim, Alekseiem Egorovem, či Chrisem Billamem Smithem, ve všech ale odcházel jako poražený. Svůj největší skalp si naopak připsal v roce 2018, kdy ve fantastickém zápase porazil ve Francii domácího Samuela Kadjeho.

Zápas Ducár vs. Perez se stejně jako duel Eddie Hall vs. Hafthor Björnsson uskuteční na Duty Free Tennis Stadium v Dubaji. Na kartě bude mít zápas i vracející se legenda Marcos Maidana. Detailní informace a analýzu Vasilova zápasu přineseme brzy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Petr Švancara se zúčastní charitativní boxerské exhibice

Box 3vs1: Konečný vs. Švancara, Žampa, Karidis datum, informace

Tak to tu ještě nebylo!🤪 Bývalý vynikající český boxer Lukáš Konečný si brousí zuby na trojnásobné sousto. Jedním ze soupeřů bude i Petr...

Marpo na tiskové konferenci organizace Real Fight Arena

Marpo Otakar Petřina – box, zápasy, statistiky a životopis

Otakar Petřina alias Marpo je úspěšný český raper a muzikant ✨ se zálibou v bojových sportech 🥊️. Jeho život a kariéru přibližujeme v tomto...