„Neměl jsem taktiku,“ rozpovídal se Kozma o zápase se Siwiecem

Zanedlouho uvidíme další klání Oktagonu, a kromě hlavní odvety budeme svědky zápasu Kozma vs. Lohoré. Panter se v rozhovoru v MMA Letem Světem rozpovídal, a mimo jiné přiznal, že do zápasu se Siwiecem šel bez taktiky.

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

Kozma vs. Siwiec: Panter šel do boje bez taktiky

20. května se dočkáme pražského klání organizace Oktagon, která fanoušky láká nejen na hlavní zápas, odvetu Vémola vs. Kincl, ale i na další zajímavé zápasy, kterých je karta plná.

Kromě toho, že Oktagon připravil nabitý program, jde také o první část druhé poloviny milionové pyramidy Tipsport Gamechanger, která zápasníky pořádně motivuje. „V tomhle zápase jde o milion korun... mít milion a nemít milion, je rozdíl,“ přiznal David Kozma v rozhovoru s Ondřejem Novotným a s nadsázkou podotknul, že vzhledem k očekávání druhého potomka se musí teď o něco více otáčet.

➤Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita.

Kozmu v kleci čeká odhodlaný Alex Lohoré a pánové se deset dní před vážením potkali online v MMA Letem Světem Ondřeje Novotného, kde prozradili své predikce nejen hlavního zápasu, ale i toho jejich: „Myslím, že Kozma je lepší zápasník než Kincl,“ přiznal Lohoré, vzápětí však na otázku, jak vidí svůj zápas s Kozmou, sebevědomě pronesl, že ho hodlá ukončit.

V souvislosti s Patrikem Kinclem samozřejmě nejednou také zazněla otázka, na koho by si v jeho odvetě s Vémolou pánové vsadili. „Já jsem v kinclarmy, ale ten zápas vidím padesát na padesát,“ odpověděl upřímně David Kozma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

David Kozma se také rozpovídal nejen o svých pocitech z nadcházejícího zápasu s Lohorém, ale také o přípravě. Prozradil, že stravu bude řešit až týden před zápasem a váhu bude ladit pomocí vany, také ale vyprávěl o kempu, který neabsolvoval překvapivě v Polsku, ale v Plzni pod vedením právě Patrika Kincla. „Kemp se povedl, Patrik umí skvěle vysvětlovat techniky... byl to kemp založenej hlavně na drilech a sparinzích,“ popisoval David.

Růžový panter také překvapil přiznáním, že do zápasu se Siwiecem šel s nulovou taktikou: „Silnej byl, ale nebylo to nic, z čeho bych si sedl na prdel... Já jsem v tom zápase nebyl stoprocentní, nepředvedl jsem to, co jsem chtěl, neměl jsem ani pořádnou taktiku, pořádně jsem nevěděl, jestli s ním chci bejt v postoji nebo házet...“

A co Kozma soudí o svém příštím protivníkovi? „Alex je namotivovanej, má brutální fyzičku... Je to srdcař nezlomnej, je to fýzař a nebezpečnej zápasník...“ Pak doplnil, že ví, že Alex Lohoré má tvrdé calf kicky, na které se rozhodně netěší, a že si na něj musí dát pozor.

Nakonec David vyjádřil přání do budoucna potkat se jednou v kleci s Johnem Hathawayem, kterého jako zápasníka obdivuje. Podle reakce Ondřeje Novotného se dá předpokládat, že nebude trvat dlouho, a budeme tohoto souboje svědky.

Připomeňte si zápas Kozma vs. Siwiec:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser slaví vítězství

Ronald Paradeiser - životopis a zápasy MMA bojovníka

Obrovsky talentovaný a pokorný zápasník🤗, který má na svém kontě i přes svůj nízký věk celou řadu cenných skalpů.☝ Toto je příběh a kariéra...

Matěj Peňáz bude bojovat na Oktagon 21

Oktagon 21: Matěj Peňáz vs. Romain Debienne kurzy

Český bojovník Matěj Peňáz má před sebou další zápas. 🥊 Na Oktagonu 21 se utká s francouzským Romainem Debiennem.⚡ Podívejte se na návod...

Francis The Predator Ngannou

Výzva pro Predátora: pomstí se šampionovi?

Jedním z největších taháků nadcházejících týdnů v rámci UFC bude odveta mezi držitelem pásu těžké váhy Stipe Miocicem a Francisem Ngannou.⚡...