Nenasytný Jake Paul hlásí novou kořist! Koho vyzve?

A zase ten Paul! Jakoby ho nebylo v posledních měsících dost. Tentokrát se mladší z obou bratrů Jake vytasil s novým soupeřem, se kterým se utká v ringu. A jde o jméno světových parametrů! Neukrojil si ale kontroverzní Youtuber nyní přeci jen velké sousto?

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag Foto: ČTK/CoverImages/Seth Browarnik/InStar/Cover Imag

Namlsaný Jake Paul vyzval dalšího soupeře. A bývalý šampion UFC vhozenou rukavici zvedl

Kdo čekal, že se před duelem Logan Paul vs. Floyd Mayweather bude točit pozornost kolem staršího z obou bratrů, ten jen nevěřícně kroutí hlavou. Pár dní před tímto ostře sledovaným zápasem totiž Jake Paul ohlásil jméno svého příštího soupeře v boxu. Jeho sebevědomí samozřejmě raketově vzrostlo poté, co v dubnu zesměšnil bývalého šampiona ONE FC a veterána UFC Bena Askrena. "Funky Bena" navíc Jake Paul knockoutoval už v prvním kole, což doslova šokovalo celý svět. Ne však Jakea, který je znám svoji prořízlou pusou a pro peprná slova i nevhodné chování nechodí daleko.

I z toho důvodu má příští soupeř znovu obrovský zvuk. Po propuštění z organizace UFC se mu totiž postaví bývalý šampion velterové váhy Američan Tyron Woodley. 39letý bojovník dostal koncem března 2021 z nejlepší ligy padáka poté, co 4x v řadě prohrál. Nejen v USA jde ale o nesmírně populárního sportovce. Na Instagramu ho sleduje téměř 2 miliony fanoušků, a právě dosah na sociálních sítích byl nepochybně jedním z důvodů, proč Woodley tuto výzvu dostal a následně i přijal.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Duel Woodley vs. Paul je podle všeho dohodnutý

Boxerský zápas Paul - Woodley se má podle zahraničních médií uskutečnit ve druhé polovině roku. Tyron Woodley v něm bude chtít pomstít svého kamaráda Bena Askrena a výrazně si polepší i finančně. Jake Paul je totiž odhodlaný zlomit rekordy v prodeji PPV. A nutno dodat, že jeho kontroverzní osoba lidi obrovsky přitahuje.

Co je však ještě zarážející je fakt, že sázkové kanceláře už teď favorizují právě prostořekého Youtubera. Po sportovní stránce by však měl mít navrch právě Woodley, který během své MMA kariéry platí za komplexního bojovníka, tedy včetně výborného postoje.

TIP: Tyron Woodley porazí Jakea Paula, v kurzu 2,26 sipka Vsadit u Fortuny

Woodley je v tomto duelu kurzovým outsiderem

Tak, či tak se na zápas znovu lze dívat dvěma úhly pohledu. Lehce bizarní duel určitě přitáhne spoustu nových fanoušků bojových sportů, na druhé straně ale Woodley podobně jako Askren riskuje celkovou reputaci profesionálních zápasníků, kteří svému milovanému sportu často zasvěcují celý život. Což v případě Jakea Paula rozhodně neplatí.

Zapomínat nesmíme ani na jeho pravou ruku. Čech Jon Mariánek totiž nedávno zvednul mandle celé české scéně, když se nevybíravě pustil do úrovně MMA v Česku i samotných bojovníků či organizace Oktagon. A je možné, že o něm znovu brzy uslyšíme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Anthony Joshua se utká s Tysonem Furym

Box: Domluveno! Joshua se utká s Furym o tituly

Bitva Tysona Furyho s Anthonym Joshuou je domluvená. 🥊 Duel, který v novodobé historii boxu nemá konkurenci, proběhne v roce 2021.

Jake Paul se utká s Benem Askrenem v boxerském duelu

Box: Jake Paul vs. Ben Askren informace a kurzy

Zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a UFC veteránem Benem Askrenem 🧨 proběhne 17. dubna. ✅ Podívejte se na informace a návod ke sledování v...