Není to už moc? Nebojácný Gangster z Clashe dál provokuje soupeře

Tenhle člověk má pro strach uděláno. Kontroverzní Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý se skrze sociální sítě neohroženě přestřeluje se svým nadcházejícím soupeřem, Tadeášem Růžičkou. Přijde v kleci odplata?

Tadeáš Veselý s Mawara strach nemá Foto: Facebook/Clash of the Stars

Tadeáš Veselý rýpe do Mawara. Chce se mu dostat do hlavy?

Rivalita mezi amatérem Veselým a profíkem Růžičkou se každým dnem přiostřuje. Mezi oběma kohouty panuje od samého začátku velká nenávist, která byla zárodkem toho, že se tento na první pohled nesmyslný zápas skutečně domluvil. Tadeáši Veselému to ale nestačí a nebojí se zajít na hranu, nebo ji i překročit.

U fanoušků nepříliš oblíbený Tadeáš Veselý zvolil pro zápas s Tadeášem Růžičkou zajímavou strategii. Elitnímu českému postojářovi se snaží dostat do hlavy kousavým trashtalkem a navenek ukazuje, že se ho rozhodně nebojí. To bylo ostatně vidět i na tiskové konferenci, kde neváhal při staredownu napodobit gesto namířené pistole. Taková drzost samozřejmě horkokrevného Růžičku pořádně dráždí.

„Růžička sundal Le Syho na tom Undergroundu… Teď jde k Le Symu do organizace prosit ho o peníze. A představ si, jaká to pro něj bude potupa, když z Le Syho organizace největší outsider sundá toho frajera. Já prodávám nenávist, lidi potřebují nenávist a já jim ji dám“

Mawar ovšem na tato slova reagoval: „Myslím si, že do toho zápasu se mu stejně bude blbě spát. Po tom, jaký šíří zlo veřejně, na internetu a  tak…“

Jenže ani tímto to zdaleka nekončí. Tadeáš Veselý totiž na instagram stories několikrát Mawarovi vzkázal, že „dostane hrozné granáty“. To samozřejmě pro zainteresované fanoušky působí poněkud úsměvně, u svých stoupenců ale Gangstaboy těmito vzkazy nepochybně sbírá kladné body.

Růžička se staví do role, kdy on musí a chce být ten, kdo Veselého za nepřijatelné chování potrestá. Po sportovní stránce dává tento matchup jen pramalý smysl, jenže fanoušky to extrémně zajímá, což je z reakcí a dosahů jednoznačně patrné.

Organizace Clash of the Stars se tak i v tomto případě trefila do černého. My si můžeme už jen přát, ať v samotném zápase nedojde k újmě na zdraví, protože Veselý na tiskovce hrdinský prohlášením potvrdil, že se v utkání nemůže vzdát odklepáním.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jarda Kotlár je hvězdou organizace Clash of the Stars

Rozjetý Jarda Kotlár vydal další hit a dál popichuje Karlose Bendu

Populární zápasník, rapper a člen ochranky, Jaroslav Kotlár, v žádném případě nezahálí a dál rozvíjí svoji pestrou internetovou tvorbu....

B4THECLASH

CotS B4THECLASH: Michálek a Seaser si to hezky vyříkali

Jak už je u Clash of the Stars zvykem, před samotným turnajem probíhají duely s názvem B4THECLASH. Tentokrát se tu potkali Honzi Michálek a...

Tadeáš Veselý se velkých výzev nebojí

Zbláznil se? Gangster z Clashe se utká s vyhlášeným tvrďákem

Doba sociálních sítí a všemožných bizarních zápasů zároveň nahrává velkohubým prohlášením. V tomto případě by však nemuselo zůstat pouze u...