Neporažený boxer Jake Paul: Příště chci Natea Diaze!

Problémové dítě to znovu dokázalo. Jake Paul nastoupil v noci ze soboty na neděli k boxerskému utkání s legendárním Andersonem Silvou. Výkon někdejšího šampiona a rekordmana UFC ale na výhru nestačil. Podrobnosti se dočtete v článku.

Jake Paul se utkal s Andersonem Silvou Foto: Profimedia

Jake Paul vyzrál na Andersona Silvu a po zápase si řekl o zvučného soupeře

Jake Paul v noci opět přesvědčil o svých boxerských kvalitách. V osmikolovém souboji na něj tentokrát nestačil Brazilec Anderson Silva, který své nejúspěšnější roky kariéry prožil ve slavné UFC. Jake Paul boxoval chytře, byl rychlejší i efektivnější a v závěrečném kole dokonce poslal Silvu knockdownem k zemi. O jednomyslné vítězství na body nemohlo být pochyb.

Šestý boxerský zápas Jakea Paula s Andersonem Silvou přilákal znovu velkou pozornost. Jeho kritici a hateři stále čekají, kdo jako první dokáže najít vítězný recept na tohoto sebevědomého Američana, jenž si popularitu a obrovské jmění vydobyl na YouTube a sociálních sítích.

A hořkost porážky 25letý Paul nepoznal ani tentokrát. Do zápasu s legendárním „pavoukem“ Silvou šel v roli velkého kurzového favorita a tuto pozici nakonec v samotném utkání splnil. Průběh střetnutí byl poměrně nervózní z obou stran. I po zásahu ringového rozhodčího do sebe oba zůstavali dlouho zaklesnutí a napjatá atmosféra panovala i v obou rozích.

Pravdou ovšem je, že Jake Paul Andersona Silvu v celém zápase prakticky k ničemu nepustil. Naopak výrazně mladší Američan postupně zvyšoval tempo a sbíral kladné body za přesné údery. Silva tak musel v závěru zápasu riskovat, což nakonec vedlo až k knockdownu, kdy ho Jake Paul poslal pěkným pravým hákem k zemi. Následné bodové vyhlášení už bylo pouze formalitou.

Dejte mi Natea Diaze

Další velké vítězství vlilo mladšímu z obou bratrů Paulů novou dávku sebevědomí. V pozápasovém rozhovoru vyzval na příští duel bouřliváka Natea Diaze a opřel se i do legendárního Canela Alvareze, nebo Dany Whitea.

Nate Diaz byl osobně přítomen přímo na místě v Arizoně a dokonce se dostal spolu se svými soukmenovníky do potyčky. Na záběry se můžete podívat níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...