Nevídaný skandál před UFC 279: Na hotelu se spustila obří mela

Ani slavné UFC se čas od času nevyhnou velké nepříjemnosti. To, co se však odehrálo v hotelu před nadcházejícím eventem šéf Dana White nepamatuje. Co se stalo?

Dana White - Zdroj ČTK,AP,Amy Kaplan Foto: ČTK/AP/Amy Kaplan

UFC bitka na hotelu: Chimaev a Holland hlavními iniciátory

V zákulisí organizace UFC to těsně před turnajem pořádně vře. Na hotelu v Las Vegas se totiž ve čtvrtek spustila obrovská šarvátka, do které se zapojily bojovníci i jejich týmy. Své osobní spory si v jednu chvíli vyřizovalo hned několik skupinek, takže trvalo dlouho, než se celá situace uklidnila. Hlavními provokatéry a „spouštěči“ celého incidentu měli být údajně Khamzat Chimaev a Kevin Holland.

Šarvátka, která se odehrála před turnajem UFC 279 dokonce způsobila, že Dana White musel zrušit oficiální tiskovou konferenci. Před fanoušky a novináře vystoupil se slovy, že se podobná věc takových rozměrů UFC ještě nikdy nepřihodila a opakovaně se za tento skandál omluvil.

Jako první se do sebe měli pustit Khamzat Chimaev a Kevin Holland, který údajně „Vlkovi“ nabídl ostříhání jeho vousů zcela zdarma. To samozřejmě Chimaeva dopálilo a počastoval Hollanda kopačkou do hrudníku. Bitka obřích rozměrů tak byla rázem na světě. Velmi aktivní následně byl i bouřlivák Nate Diaz spolu se svým týmem. Vzduchem létalo vše, co bylo po ruce od židlí, až po skleněné lahve.

Je jisté, že sobotní turnaj UFC 279 bude probíhat za zvýšených bezpečnostních opatření. Pro celou organizaci je to ale samozřejmě velmi nelichotivá vizitka, což White pocítil už při oznamování zrušení tiskovky hlasitým bučením v sále. Případné pokuty a sankce budou pro jednotlivé aktéry budou teprve oznámeny.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.