Ngannou posílá ostrý vzkaz novému prozatímnímu šampionovi

Turnaj UFC 265 přinesl nového prozatímního šampiona těžké váhy. Reakce současného krále Francise Ngannou na sebe nenechala dlouho čekat.

Ciryl Gane je prozatímním šampionem těžké váhy UFC Foto: Instagram/ufc

Ciryl Gane totálně deklasoval Derricka Lewise a je novým prozatímním šampionem

Byl to zápas jiných výkonostních kategorií. Francouz Ciryl Gane nepřipustil žádné překvapení a v hlavním zápase UFC 265 si ve třetím kole došel pro vítězství na TKO. Gane postupně rozkopával Lewisovi přední nohu tvrdými low kicky, což určovalo ráz utkání. Lepší byl ale ve všech aspektech boje a zcela po zásluze se s prozatímním pásem přes rameno postaví Francisi Ngannou. A reakce predátora na tento duel?

"Byl to dobrý zápas. Myslím, že si s Cirylem vzájemný souboj užijeme. Ale vzkaz pro tebe: já jsem tu král brácho! Na tom se nic nemění. Na žebříčku mých vyzyvatelů si poskočil na první místo. Nic víc."

31 letý Ciryl Gane, který začal s MMA až v 28 letech, potvrdil svoji extratřídu a svoje výhry zaokrouhlil na deset. Ještě nikdo ho přitom nedokázal porazit. Bude predátor Francis Ngannou tím prvním? To bychom se mohli dozvědět už na konci roku 2021, případně začátkem 2022. Už teď je ale jisté, že zápas Ngannou vs. Gane nabídne pořádnou bitvu!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...