Noc s Terminátorem: Gratulace od Tysona i šance pro sběratele

V krátkém ohlédnutí za narozeninovou show Karlose Vémoly s názvem „Noc s Terminátorem“ jsme vypíchli nejzajímavější momenty akce. Tady jsou!

Karlos Vémola zvládl skvěle i roli moderátora svojí show Foto: FightLive

Životní příběh Karlose Vémoly: vzestupy, pády i láska ke zvířatům

Byla to skutečně jedinečná akce. Historicky první Čech ve slavné UFC Karlos „Terminátor Vémola tentokrát nechal svoje fanoušky proniknout hluboko do svého nitra. A stálo to za to! Neváhal popsat situace, kdy se, podle svých slov, ocitl daleko za hranou a jeho kariéra visela na vlásku. Povyprávěl například i o své lásce ke zvířatům, která se začala rodit v době, kdy si jako dítě pořídil fretky, a následně s nimi dokonce rozjel zajímavý „byznys“.

O Karlosovi je známo, že miluje velké výzvy. Tato one man show byla rozhodně jednou z nich. Jeho povídání a popisování neuvěřitelných, často až bizarních situací, měla ovšem spád a jiskru. Autentičnost navíc dodávaly dobové fotografie a videa z jednotlivých životních etap.

„Když jsem byl ve vězení měl jsem šest rychlovarných konvic. Připravoval jsem to všechno zvlášť. Polívku, vedle těstoviny, čaj… Zkupoval jsem je od ostatních vězňů, abych měl v rámci možností ten nejlepší možný servis. I tohle období jsem totiž pojal jako přípravu, včetně přípravy jídla“. Svěřil se Karlos, jak i ve vězení v sobě našel oheň

Samozřejmě šla řeč o začátcích v organizaci UFC, zranění ze zápasu s Hermanssonem, porážce a následném těžkém rodinném období po Zápase století… V každém tématickém bloku měli přítomní fanoušci šanci zeptat se na konkrétní otázky. Nejedno poděkování pak také Karlos posílal pohledem i slovy své rodině.

Našel se nový držitel titulového pásu

Gratulací k narozeninám přišlo na první červencový den nespočet. Jedna z nejcennějších dorazila dokonce prostřednictvím video přání od samotného Mikea Tysona, jenž se řadí ke Karlosovo velkým vzorům. Poté následovala unikátní dražba artefaktů spojených s kariérou Karlose Vémoly. K mání tak byly parádní podepsané obrazy, rukavice z prvního zápasu v UFC, a dokonce originální titulový pás střední váhy organizace Oktagon. O ten sice rodák z Olomouce přišel kvůli nesplnění váhového limitu, přesto se jeho cena na dražbě vyšplhala na 125 tisíc korun.

Peníze na dobrou věc a třešnička na závěr

Terminátor si vzpomněl i na obyvatele z Jižní Moravy, jejichž domy poničilo nedávno tornádo. Prostřednictvím své vydražené KTV Vémolice z višňí za 50 tisíc korun, přihodil stejnou částku a odeslal na místo, kde je to potřeba. Tleskáme!

Celou show pak zakončilo oznámení boxerského mega zápasu Karlos Vémola vs. Marpo. Jejich první oficiální staredown a rozhovor k této příležitosti dává tušit, že se máme na podzim opravdu na co těšit!

Box - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...