Noc s Terminátorem Karlosem Vémolou: program a vstupenky

Karlos Terminátor Vémola se na své narozeniny 1. července setká se svými fanoušky v pražském klubu Goldfingers na akci Noc s Terminátorem. Podívejte se na informace v článku.

Karlos Vémola bude vyprávět svůj příběh už tento čtvrtek Foto: championtour.eu

Noc s Terminátorem: Narozeniny Karlose Vémoly v Goldfingers [1. 7.]

Noc s Terminátorem proběhne v pražském podniku Goldfingers na Václavském náměstí už tento čtvrtek 1. července. Start celé akce je naplánován na 19:00. Karlos "Terminátor" Vémola se s fanoušky podělí o svůj životní příběh. Rovněž se můžeme těšit na veké oznámení chystaného zápasu. Tento večer by si zkrátka neměl nechat ujít žádný příznivec prvního Čecha v UFC.

Zajímavostí je, že Terminátor doposud neví, proti komu bude vlastně bojovat. V livestreamu pro FightLive potvrdil, že pro něj bude jméno soupeře rovněž překvapení. V rozhovoru zmínil Karlos i možnost moderátora, kterou mu mnozí doporučovali. On sám se ovšem rozhodl, že si celou akci odvypráví sám, což rozhodně není nic jednoduchého.

Veterán UFC Karlos Vémola má ovšem už poměrně slušné moderátorské zkušenosti. Dlouhodobě totiž moderuje svojí Karlos Show, do které si zve známé sportovce i české celebrity.

Noc s Terminátorem program

Hlavní náplní večera bude samozřejmě životní příběh Karlose Vémoly. S fanoušky probere svou cestu a přiblíží své emoce a dojmy ze svých velkých vítězství i tvrdých proher. Součástí Noci s Terminátorem bude rovněž i dražba předmětů podepsaných Karlosem Vémolou. Dražit se budou například i zápasové rukavice. Po oficiální části večera bude možné se vyfotit s Karlosem od profesionálního fotografa.

Noc s Terminátorem - Karlos Vémola Championtour vstupenky a cena

Cena VIP vstupenek je 2500 Kč. Tyto vstupenky se ovšem vyprodaly prakticky okamžitě po spuštění prodeje. Aktuálně zbývají k dispozici jednotky posledních lístků, které vyjdou na 1490 Kč a 990 Kč. Vstupné je možné pořídit na webu akce Championtour.eu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.