Nová konkurence pro Oktagon? Na scénu vstupuje RFA

Česko-slovenská scéna bojových sportů se rozšiřuje o zbrusu novou MMA organizaci. Real Fight Arena představila první akvizice i smělé plány.

Real Fight Arena je novou česko-slovenskou organizací Foto: Facebook/realfight.arena

RFA oficiálně spatřila světlo světa, první podpisy smlouvy jsou hodně překvapivé

Nový soupeř na poli tuzemského MMA pro organizaci Oktagon byl oficiálně představen fanouškům. Ambiciózní projekt Real Fight Arena by rád už brzy narušil monopol, který si za poslední roky vybudovala největší domácí organizace Oktagon MMA. A že to RFA se vstupem na česko-slovenský trh myslí opravdu vážně naznačily už první tváře.

Ve středu 20. října 2021 se na oficiální tiskové konferenci RFA ukázalo několik dobře známých fighterů. Konkrétně bude v organizaci RFA zápasit:

Návrat do minulosti? Tento scénář už Oktagon zažil

Na to, jakým způsobem se budou vyvíjet vztahy mezi RFA a Oktagonem si budeme muset počkat. Jisté je, že Oktagon má s bojem o dominantní pozici v tuzemsku poměrně velké zkušenosti. Před pár lety totiž doslova zuřil konkurenční boj s organizací XFN promotéra Petra Kareše, kterou ovšem později dostihlo nezdravé financování.

To podle prvních zpráv z tábora RFA nehrozí a boss Boris Marhanský avizuje, že je jeho nová organizace finančně velmi dobře zajištěná. Podle jeho slov je v Česku a na Slovensku stále prostor pro jednu velkou organizaci typu RFA, a i když ho zbrzdila pandemie koronaviru, nyní přichází onen čas.

První turnaj RFA se bude konat v květnu 2022 v Bratislavě. Lístky jdou do prodeje dlouho dopředu a samotná organizace avizuje, že se v následujících měsících budou dít velké věci. Věřme, že nejvíce z této nové situace bude těžit samotný fanoušek, a že se úroveň domácího MMA posune na nový level.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...