Nová výzva! Kam povedou kroky Lea Brichty a co na to RFA?

Jeden z největších talentů českého MMA Leo Brichta udělal důležité rozhodnutí. V nadcházejícím období dostane prostor ukázat svoje nesporné kvality v zahraničí, konkrétně v Polsku. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Leo Brichta v barvách Real Fight Arena Foto: Instagram/realfight.arena

Leo Brichta podepsal novou smlouvu a je blízko angažmá v KSW

Není to tak dávno, co Leo Brichta šokoval svým přestupem z organizace Oktagon do RFA. Nyní si pro svoje fanoušky přichystal další velké překvapení. Na svém Instagramu totiž oznámil spolupráci s agenturou Artnox Fight Sport, která v Polsku zastupuje například Miroslava Brože, či Magdu Šormovou.

Leo zároveň poděkoval organizaci RFA, že mu umožní v Polsku střídavé starty. 22letý zápasník s největší pravděpodobností zamíří do prestižní organizace KSW, kde by se měl v budoucnu pokusit získat titul lehké váhy.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ještě předtím by měl být právě Leo Brichta jednou z největších hvězd turnaje RFA Grand Opening, který se uskuteční 14. 5. v Bratislavě. Hned po tomto zápase by už měly jeho kroky směřovat za hranice s cílem dát o sobě pořádně vědět. Naposledy se představil na turnaji RFA Warm Up, kde v prvním kole uškrtil Tamirlana Dadaeva a vylepšil tak svoje profi skóre na 10 výher a 3 porážky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.