Nové jméno v Tipsport Gamechangeru: Nastoupí i Holanďan Suijdam

Seznam jmen pyramidy milionového Tipsport Gamechangeru má čím dál jasnější obrysy. Aktuálně na něm přibylo nové jméno holandského bojovníka Melvina van Suijdama.

Melvin van Suijdam Foto: facebook.com/oktagonvyzva

Nizozemský mistr v Oktagon Tipsport Gamechanger

Oktagon už zveřejnil několik zvučných jmen bojovníků, kteří se utkají o pohádkové částky v rímci pyramidy Tipsport Gamechanger. Mezi nimi je například bývalý držitel titulu velterové váhy David Kozma, jeden z nejlepších zápasníků MMA a držitel titulu ve střední váze Patrik Kincl nebo francouzský bojovník „Da Killa Kid“ Alex Lohoré.

Nově do seznamu zúčastněných přibývá zápasník z Holandska Melvin van Suijdam – v současné době držitel titulu velterové váhy, který získal v rámci turnaje organizace Levels Fight League. Tento nizozemský mistr kombinovaných bojových umění nám má rozhodně co předvést, o čemž svědčí fakt, že má za sebou deset úspěšných duelů, které se mu podařilo ukončit před limitem.

Ostatní bojovníci Tipsport Gamechanger

V českých končinách naprosto unikátní projekt nám tedy ukáže i bojovníky, které jsme zatím v rámci OKTAGONu neviděli, a o to to bude zajímavější. V zápasech ve váze do 77 Kg půjde doslova o miliony a žebříček favoritů se stále mění. To dokázal například v ostravském OKTAGONu Brazilec Kaik Brito, který nečekaně zlikvidoval favorita z pražského PriMMAt Gymu Davida Kozmu.

Další jména, která figurují na seznamu Tipsport Gamechanger:

Kdo je Melvin van Suijdam?

Ve světovém žebříčku se nachází na 340. místě. Jeho bilance čítá 13 výher – z toho pětkrát KO, sedmkrát submise a jednou na body. Proher má na kontě 5 – z toho pouze jedno KO, dvakrát submise a dvakrát na body.

Melvin van Suijdam - základní info
Věk 34
Místo narození Nizozemsko
Výška 180 cm
Váha (poslední vážení) 79 Kg
Váhová kategorie welterweight
Gym Days Gym
Bilance 13-5-0 (výhra-prohra-remíza)

Melvin v LFL 6

V říjnu minulého roku si Melvin zazápasil v rámci Levels Fight League – poměrně nové nizozemské MMA organizace – o titul proti Liamovi Etebarovi, který se dlouho držel na vítězné vlně. Melvin ho z té vlny ale doslova srazil k zemi a už v páté minutě druhého kola se mu pomocí gilotiny podařilo donutit Etebara zápas odklepat.

Suijdamovy výsledky i poslední zápasy dokazují, že nám má tenhle Nizozemec hodně co nabídnout, a ať už se v kleci zrovna potká s kýmkoli, ukáže nám parádní podívanou.

Podívejte se, jak se Melvin připravoval na LFL 6:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...