Obchod století? McGregor prodal svou whiskey!

Slavný irský zápasník se odhodlal k velkému kroku. Dotáhl totiž prodej svého většinového podílu whiskey Proper Twelve a obrovsky na tom zbohatl. Kolik inkasoval?

Proper twelve od Conora McGregora - Zdroj Vershinin89, Shutterstock.com Foto: Vershinin89/Shutterstock.com

Conor McGregor už nevlastní whiskey Proper Twelve

Už tak pohádkově bohatý Conor McGregor dotáhl svůj životní obchod. Spolumajiteli, mexické společnosti Becle, prodal svých 51% za neuvěřitelný ranec peněz. Podle zahraničních zdrojů dokonce ikona MMA zdvojnásobí hodnotu svého celkového majetku. Vyzvedni si svůj BONUS NA SÁZENÍ zdarma na snadnou online registraci během pár minut

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jsou tomu teprve 3 roky, co světlo světa spatřila irská whiskey Proper Twelve, kterou vyprodukoval v nejstarším lihovaru světa Old Bushmills známý fighter Conor McGregor. Teď se rozhodl tuto značku opustit a prodat ji za astronomických 3,4 miliardy korun. Může to mít vliv na jeho další sportovní kariéru? To ukáže čas.

Silný hráč na poli alkoholu firma Beckle už předtím se svými 20 a později 49% ve společnosti působila, nyní ale Eire Born Spirits Conora McGregora skoupila kompletně celou. Lahodná whiskey je přitom ve světě obrovským hitem a láme prodejní rekordy.

Těžko říci, jestli se Conor McGregor bude i nadále nějakým způsobem ve spojení s Proper Twelve objevovat. Dost možná je jeho největší současnou motivací oplatit první knockout kariéry Američanu Dustinu Poirierovi. V každém případě ale vzbudil prodejem své whiskey ohromný poprask. Tak, jak jsme u něj ostatně zvyklí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Michal Reissinger má vlastní pivo

Thajboxer Michal Reissinger má nově vlastní pivo

Michal Reissinger ✅ se aktuálně připravuje na boxerský zápas na akci Save Boxing. 🍺 Nově se navíc může pyšnit vlastní světlou dvanáctkou.