Obhajoba v polotěžké váze? Jsou jen dvě jména, pronesl Vémola

Karlos Terminátor Vémola se na turnaji Oktagon 34 stal novým šampionem polotěžké váhy organizace Oktagon. Jedno z témat na pozápasové tiskové konferenci se tak logicky týkalo případné obhajoby ve váze do 93 kilogramů.

Karlos Vémola promluvil o svých nejbližších plánech Foto: OKTAGON MMA

Terminátor prozradil, se kterými dvěma jmény by obhajoval titul polotěžké váhy

Tím vyjádřením všechny přítomné překvapil. Karlos Vémola se rozpovídal o tom, s kým by případně obhajoval svůj nově získaný titul polotěžké váhy. Pro ten si na Štvanici dokráčel suverénním způsobem. Drzého Jokera Iliče zlikvidoval už v prvním kole a svůj nabitý dvouměsíční program zápasů zakončil ziskem šampiónského pásu. Teď se může v klidu oženit.

sipka Sledujte všechny turnaje organizace Oktagon živě a zdarma ZDE

Hlavní zápas turnaje Oktagon 34 pod otevřeným nebem pražské Štvanice přinesl jednoznačnou záležitost. Online report si přečtěte tady. Karlos Vémola přijel do klece na trůnu jako král a odcházel jako dekorovaný šampion. Jaké jsou nyní jeho nejbližší plány?

Na řadě je svatba s přítelkyní Lelou Ceterovou. Té slíbil, že si ji vezme, jako novopečený šampion. A podmínka byla v neděli krátce po půlnoci splněna. Terminátor si po bitvě s Iličem musí nechat zkontrolovat i součástky. Na tiskové konferenci totiž prozradil, že ho poměrně hodně bolí pravý (zdravý) loket.

A nejbližší zápasy? „Někde tady běhá malá, tlustá, sedmdesát sedmička s mým pásem. Pokud ho na konci roku bude pořád mít, tak mu ho seberu a připnu titul i ve své váze do 84 kilogramů“, opakovaně narážel Vémola na odvetu s Patrikem Kinclem. Ta by se podle zákulisních informací měla uskutečnit 30. prosince na turnaji Oktagon 38 v O2 Aréně. Tedy pokud aktuální šampion Patrik Kincl obhájí titul proti Alexi Lohorému v září v Brně.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zálusk si Vémola dělá i na těžkou váhu. Ve hře je tedy možnost, že se Terminátor v dohledné době pokusí získat tři tituly najednou. O to se měl před rokem pokusit Ivan Buchinger, jeho plány však tehdy zhatilo zranění.

Ohledně polotěžké váhy má Karlos Vémola poměrně jasno. „Tenhle pás je v podstatě Attily Végha. On jediný mě dokázal v této váze porazit. Máme tu výborné devadesát trojky, ať už je to Miloš Petrášek, nebo Dan Škvor. Já jim rozhodně nebudu stát v cestě se k tomu titulu dostat, navíc kdyby zůstal u nás v Reinders Gymu, budu jedině rád. Já tenhle pás budu obhajovat jenom s Attilou Véghem, anebo s německým rádoby Terminátorem Christianem Pützem“. Ten se ve Frankfurtu utká na podzim právě s Milošem „Melounem“ Petráškem. Výsledek tohoto pikantního duelu hodně napoví.

Žádná jiná jména v této váze nepřipadají nyní v úvahu. Dokonce ani Rafael Xavier. Ten měl podle Vémoly i promotérů velkou šanci, ale nevyužil ji. Právě on byl totiž volbou číslo jedno v očích promotérů na titulový zápas. Rozhodl se ji ale nepřijmout. „Podle mě se chce díky svým kontaktům dostat do UFC a nechtěl si se mnou zkazit bilanci“, pronesl Terminátor na adresu Xaviera.

Promotér Pavol Neruda na téma případné odvety Vémola vs. Végh 2 prohlásil, že je to blíže, než kdy dřív. Zároveň však dodal, že určitě to nebude tento rok. V tuto chvíli jsou však všechny strany odvetě Zápasu století nakloněny.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.