Oblíbená postava tuzemské scény ohlásila návrat do klece

Vzestup a popularita MMA nebere konce a nutí o kariéře přemýšlet i borce, kteří už by to jinak dost možná zabalili. Právě to je případ oblíbeného Miloše Petráška, který od roku 2019 po třech porážkách v řadě dlouho hledal novou motivaci. Láska k tomuto tvrdém sportu je ale silnější, a tak je čas pro velký comeback do Oktagonu nyní za dveřmi!

Miloš Petrášek se chystá na návrat Foto: Instagram/milos_petrasek

Návrat Miloše Petráška do Oktagonu se blíží, fanouškům poslal vytoužený vzkaz

Návrat ztraceného syna. I tímto citátem z bible lze označit momentální situaci okolo bojovníka Miloše Petráška, kterému na česko-slovenské scéně málokdo řekne jinak než „Meloune“. Právě on je navzdory své zápasové pauze základním stavebním kamenem v přípravě TOP českých zápasníků, jmenovitě Karlose Vémoly, Michala Martínka či Jirky Procházky. To ale samozřejmě fanouškům MMA nemůže stačit, a proto po Melounově návratu do klece dlouho volají.

Dočkat bychom se mohli už velmi brzy. Extrémně talentovaný fighter totiž prostřednictvím sociální sítě Instagram vzkázal, že ho brzy čeká zápas v polotěžké váze (-93kg). Potom má ale v plánu přesedlat zpět do střední divize, kde v minulosti zápasil.

„Přemýšlel jsem, že bych zkusil starou váhu, co jsem chodil dřív (-84 kg), ale ještě minimálně jeden zápas půjdu v 93kg. Vidíme se brzy“ odhalil Meloun svoje nejbližší plány.

Miloš Petrášek má i přes poslední 3 porážky (2x Kimball, 1x Christensen) stále velmi zajímavý record 11-6 a není pochyb o tom, že jeho rozhodnutí vrátit se kvituje i samotná organizace Oktagon. Meloun má navíc svůj styl založený na fantastickém wrestlingu, když si hned 7 výher připsal na submisi. Tohle je zkrátka výborná zpráva, a my budeme restart věčně usměvavého bojovníka bedlivě sledovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

High kick Miloše Petráška

3 zápasníci, kteří se ztratili z očí: Co je spojuje?

Jsou to známá jména česko-slovenské bojové scény.⚡ V kleci jsme je ale z různých důvodů dlouho neviděli.⛔ Co momentálně dělají a chystají...

Juráček po výhře nad Borárosem, Zdroj OKTAGON MMA

TOP 9 největších talentů organizace Oktagon

Jsou mladí, draví a hodně ambiciozní☝. V tomto článku jsme zaostřili mířidla 🔎 na mladé bojovníky organizace Oktagon, kteří mají podle nás...