Očekávaná bitva roku se blíží. Kolik si vydělají Vémola a Kincl?

Už jen hodiny nás dělí od odpovědi na otázku, kdo ovládne souboj o titul střední váhy organizace Oktagon MMA. S jakou sumou mohou Patrik Kincl a Karlos Vémola počítat na výplatní pásce?

Souboj roku se kvapem blíží Foto: OKTAGON MMA

Zaostřeno na finance: Vémola i Kincl si díky zápasu přijdou na pořádný balík

Tenhle zápas přepíše historii tuzemského MMA. Z mnoha důvodů. Hlavní zápas turnaje Oktagon 43 se před vyprodanou O2 Arenou odehraje už v sobotu 20. května. Atmosféra bude doslova elektrizující. A oba bijci očekávaného taháku roku mohou počítat s rekordně napěchovaným pytlem zlaťáků.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení ZDE za snadnou online registraci

Není žádným tajemstvím, že Karlos Vémola je zdaleka nejlépe placeným bojovníkem Oktagonu. Jeho zápasová odměna už nejde pod milion korun. Podle zákulisních informací by pro něj finance za utkání s Kinclem měly znamenat jednoznačně nejlepší kariérní honorář.

Vémola se totiž nechal slyšet, že za souboj s Kinclem inkasuje až třikrát větší výplatu, než jakou bral za zápas století s Attilou Véghem. Za tento česko-slovenský duel si Terminátor v roce 2019 přišel na částku zhruba 1 – 1,2 milionu korun. Díky této rovnici by si tak legenda české scény měla za sobotní bitvu přijít na minimálně 3 miliony korun, což je naprosto nevídaný ranec peněz za jeden zápas pro MMA zápasníka.

Je to suma, která se pomalu blíží odměně pro celkového šampiona pyramidy Tipsport Gamechanger, kde si vítěz přijde na v přepočtu 7 milionů. Přesná výše výplat hlavní zápasu turnaje Oktagon 43 ovšem nebyla organizací oficiálně zveřejněna, a tak je potřeba brát tyto spekulace s určitou rezervou.

A kolik si z tohoto souboje odnese Patrik Kincl? Dá se čekat, že to bude méně, než obdrží jeho sok. Zápasy Karlose Vémoly totiž rapidně zvyšují prodeje lístků a PPV, což se logicky obecně promítá na výplatě bojovníka. Velkou fanouškovskou základnu a dosah má ale i Patrik Kincl, takže i v jeho případě půjde odměna do milionů.

Tipsport bonus 500 Kč

Faktor váha

Kincla i Vémolu najdeme na seznamu nejlépe vydělávajících MMA bojovníků u nás. Peníze jsou ale samozřejmě jen jednou z motivací. Oba prahnou zejména po titulovém pásu a prestiži, kterou vítěz tohoto duelu nepochybně nabyde. Zapomínat nemůžeme ani na fakt, že oba investovali do svých příprav obrovské množství finančních prostředků.

Oba si jsou také velmi dobře vědomi toho, co by v řeči čísel znamenalo případné nesplnění váhy. V rámci takto vysokých výplat by se totiž jednalo o velmi citelné částky v řádech statisíců, což by mohlo zamávat s psychikou před samotným duelem. Přejme si, aby se jak Vémola, tak Kincl popasovali se shazováním na výbornou a žádné nepříjemnosti spojené nejen s finančními sankcemi nemuseli řešit.

Vzhledem k tomu, jak moc je to mezi nimi osobní, v tomto případě peníze, navzdory extrémně vysokým částkám, nehrají primární roli. Jisté ale je, že slavit i smutnit budou moci v naprosto luxusních podmínkách. Bude si užívat vítězný míchaný drink na slunné pláží Karlos Vémola, nebo Patrik Kincl? To se dozvíme už tuto sobotu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola a Patrik Kincl při staredownu

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola 2 datum, kurzy, analýza a livestream

Karlos Vémola a Patrik Kincl se postaví tváří v tvář ⚡ v ostře sledovaném titulovém zápase o krále střední váhy organizace Oktagon MMA. 🥇...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...