Očima Karlose Vémoly: obhájí Blachowicz titul? Co BJP?

Dnešní turnaj UFC 267 nabídne hned několik velmi důležitých odpovědí. Bude mít navrch Blachowicz, nebo Teixeira? Jaká je vlastně aktuální situace Jirky Procházky? Karlos „Terminátor“ Vémola nabízí v rozhovoru pro FightLive svůj pohled na věc.

Karlos Vémola se zamýšlí nad turnaje UFC 267 a pozicí Jiřího Procházky Foto: Karlos Vémola

Blachowicz Teixeiru porazí. Do důchodu ho pošle až Jirka Procházka, předjímá Terminátor

Přestože se Jiří Procházka na UFC 267 s vysokou pravděpodobností z pozice náhradníka do zápasu nedostane, souboj o titul mezi šampionem Blachowiczem a vyzyvatelem Teixeirou je z českého pohledu extrémně zajímavý. Podle všeho by se totiž český samuraj měl v následujícím zápase postavit právě vítězi tohoto duelu. A to je obrovská věc nejen pro fanoušky, ale i hlavní tváře tohoto sportu u nás.

„Jirka je chytrej v tom, že se nenechá vyprovokovat Rakičem, Santosem a dalšími, které by mimochodem s přehledem porazil. Teď to ale nedává smysl. Nemá cenu riskovat to, za čím si celý život jde a to je titulový zápas. Myslím si, že si ho zaslouží a že je teď opravdu další v pořadí“ má jasno Karlos Vémola

„Blachowicz by měl podle mého názoru porazit Teixeiru a pak by mělo dojít na česko-polskou bitvu. Kdyby se českej kluk skutečně dostal do zápasu o titul UFC, to by byla naprostá senzace, historicky nevídaná událost. Zápas tisíciletí. Ti, co ho provokují, chtějí být na jeho místě. Radši ať počká, je jedno jak dlouho. Plně mu fandím a obrovsky mu to přeju.


Jirka to dělá dobře. Ti, co ho vyzývají, chtějí být v jeho pozici. Zápas o titul je nejvíc.

Tohle není jeden zápas za rok, tohle je životní zápas. Je to nejvíc. Blachowicz už není tak úplně tím kým býval a jestli ho může někdo poslat do důchodu, pak je to jednoznačně Jirka Procházka. Ale uvidíme, jak dopadne dnešní zápas Blachowicze s Teixeirou". (na celý rozhovor se podívej níže a nezapomeň sledovat Instagram FightLive, kde máš tyto informace z první ruky)

Celý turnaj UFC 267 můžeš sledovat zdarma na Fortuna TV ZDE. Sázkové kurzy napovídají tomu, že se zápas skutečně bude odvíjet ve prospěch Poláka Jana Blachowicze. MMA je ale, jak dobře víme, velmi nevyzpytatelné, a tak si musíme, kterým směrem se bude příběh dále ubírat.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Cory Sandhagen je velmi nepříjemný protivník pro kohokoliv

UFC 267: Petr Yan vs. Cory Sandhagen - kurzy a livestream

Jedním z nejzajímavějších duelů víkendového turnaje UFC 267 je bitva o titul prozatímního šampiona bantamu mezi Petrem Yanem a Cory...

Jan Blachowicz

Jan Blachowicz – profil a zápasy UFC bojovníka

Jan Blachowicz je polský zápasník🛡️, který nastupuje v nejlepší lize smíšeného bojového umění UFC.✅ V září 2020 vybojoval titul polotěžké...

Jan Blachowicz je v souboji s Gloverem Teixeirou velkým favoritem

UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira - datum, karta, livestream

Extrémně zajímavý turnaj✨ z pohledu českého fanouška se nezadržitelně blíží! Na turnaji UFC 267 v Abu Dhabí se v nové roli představí i Jiří...