Oktagon 22: Mawar zná jméno soupeře! O koho jde?

Tadeáš „Mawar“ Růžička se chystá ke své odložené premiéře v profesionálním MMA. Jeho aktuální formu už 27. března prověří polský talent Dawid Kareta.

Tadeáš Růžička půjde brzy do akce Foto: Instagram/tadyonee

Soupeř pro Růžičku odtajněn: v pérové váze ho vyzve Dawid Kareta z Polska

Mawar jde do boje, bude zlo, bude zle. Konečně! Vlivem nejrůznějších událostí se obrovsky talentovaného fightera dočkáme až nyní, na turnaji Oktagon 22. Šampion prvního vydání Undergroundu změří síly se zajímavým soupeřem, který se na startu kariéry profiluje, jako skvělý zemař. Najde na něho Mawar recept? Vyzvedni si bonus na sázení 150 Kč ZDE a vsaď si na Oktagon 22

Oficiální zápas Tadeáše Růžičky netrpělivě vyhlíží mnoho fanoušků napříč tuzemskou scénou. Mistra světa organizací WAKO a IFMA nepustil v závěru roku 2020 do boje proti Jakubu Dykovi koronavirus. Organizace Oktagon mu následně dost obtížně sháněla soupeře. To se ale nakonec podařilo!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Rodák z polského Štětína Dawid Kareta má na svém kontě 2 výhry a 1 porážku, přičemž oba dva zářezy si připsal na submisi. Na talentovaného zápasníka navíc dohlíží i bývalý šampion lehké váhy organizace Oktagon Mateusz Legierski.

Jeho šance na úspěch v zápase výrazně vzrostou pokud půjde zápas na zem. V postoji by měl dominovat právě český fighter, od kterého se obecně čekají v budoucnu velké věci!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...