Oktagon 24 nabídne duel Peňáz vs. Zuzák živě na YouTube

Nadcházející galavečer Oktagon 24 odšpuntuje velmi atraktivní duel mezi Matějem Peňázem a Braňo Zuzákem. Česko-slovenskou válku talentovaných bojovníků bude možné opět zhlédnout živě a zdarma na oficiálním YouTube kanále a také Facebook profilu organizace Oktagon.

Matěj Peňáz vs. Romain Debienne, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Aktualizováno: Branislav Zuzák bohužel ze zdravotních důvodů na Oktagonu 24 nenastoupí. Soupeř pro Matěje Peňáze se aktuálně hledá.

Oktagon 24 Free Prelims: Matěj Peňáz - Branislav Zuzák datum, informace, tip

Úvodní zápas karty turnaje Oktagon 24 si budou moci fanoušci 29. 5. opět pustit živě a zdarma. Pro ty, kteří stále váhají nad koupí PPV nejde přitom o žadný předkrm, ale plnohodnotný fight dvou vynikajících borců. První květnový den se tento projekt v rámci posledního turnaje osvědčil, a proto se k němu organizace opět vrací.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Matěj „Money“ Peňáz přesedlal v posledním roce z čistě postojářských disciplín na MMA a začal pilovat boj na zemi. Tam se podle dostupných zpráv obrovsky posouvá dopředu, a není vyloučeno, že brzy začne promlouvat do předních příček střední divize. V organizaci Oktagon má na svém kontě dosud 2 výhry, když si v prvním kole poradil s Patrikem Jevickým a poté i Francouzem Debiennem. (Na oba zápasy se podívej tady).

Branislav Zuzák patří s bilancí 4 výher a 2 porážek mezi nadějné slovenské zápasníky. Už delší čas se připravuje v SFG pod vedením Attily Végha a už z toho důvodu ho rozhodně není radno podceňovat. Tím spíš když si na konci ledna 2021 připsal cenné vítězství nad Michalem Glosem. Díky jeho kvalitám a talentu jsme ho zařadili do žebříčku TOP 9 nejtalentovanějších bojovníků. Jeho výhodou v boji je i to, že je často velmi podceňovaný.

Duel Peňáz vs. Zuzák nabídne nepochybně skvělou podívanou, ve které ale přeci jen bude za kratší konec provazu tahat právě slovenský bijec. Výbornou kurzovou sázkou je nicméně příležitost, že zápas půjde do druhého kola.

TIP: Utkání půjde do 2. kola, v kurzu 2,19 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Utkání nebude ukončeno v prvním kole

Jak a kde sledovat Peňáz vs. Zuzák na Oktagon 24? Livestream, PPV, Free Prelims na YouTube a Facebooku

Zápas samozřejmě poběží i v rámci oficiálního PPV přenosu. Ten vyjde na 10 EUR v předporodeji a 13 EUR v den turnaje. Alternativou ke sledování celého turnaje je také Tipsport TV, kde je potřeba mít vsazený tiket alespoň za 30 Kč.

Kromě úvodního zápasu fight card Oktagon 24 poběží na Youtube tradičně i oficiální páteční vážení bojovníků a sobotní studio Round Zero.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Viktor Pešta se řadí k nejlepším českým zápasníkům

Oktagon 24: Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia analýza a tip

Na turnaji Oktagon 24 se do zápasového kolotoče vrací veterán UFC Viktor Pešta. Jeho aktuální formu prověří italský bojovník Riccardo...

Miloš Petrášek se chystá na návrat

Oblíbená postava tuzemské scény ohlásila návrat do klece

Vzestup a popularita MMA nebere konce a nutí o kariéře přemýšlet i borce, kteří už by to jinak dost možná zabalili. Právě to je případ...