Oktagon 38: Juráček vs. Lohoré analýza, tip a kurzy

Jedním z vrcholů turnaje Oktagon 38 bude souboj Matúše Juráčka s Alexem Lohoré. Přečtěte si sázkovou analýzu a návod na sledování online livestreamu.

Alex Lohoré změří síly s Matúšem Juráčkem Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 38: Matúš Juráček vs. Alex Lohoré - informace, datum

V Oktagonu neporažený Matúš Juráček vyhlíží dosud nejtěžší životní prověrku. Na turnaji Oktagon 38 změří 30. prosince okolo 22:30 síly s Francouzem Alexem Lohoré, který po neúspěšném titulové honbě ve střední váze opět míří do velteru. Dokáže „Slávista“ zaskočit mnohem zkušenějšího soupeře? Sledujte Oktagon 38 živě a zdarma zde

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Matúš Juráček vs. Alex Lohoré kurzy, sázkový tip

Zápas Juráček vs. Lohoré se jednoznačně řadí k nejzajímavějším utkáním turnaje Oktagon 38 v O2 Aréně. Juráček se vrací do klece na den přesně po roce, kdy naposledy ve vyrovnaném utkání porazil Roba Pukače na body. Od svého návratu v roce 2020 má aktuálně na kontě 4 vítězné zápasy v řadě a nutno říci, že skalpy Borárose, nebo Primery se rozhodně počítají. Sebevědomého bijce ale hodně limituje zdraví, které mu prozatím neumožnilo ukázat svůj talent naplno.

Matúš Juráček má za sebou tvrdou přípravu v polském Ankos MMA nebo irském SBG. Dlouhodobě pak spáruje s Davidem Kozmou, Davidem Hoškem, Mírou Brožem i dalšími kolegy z domovského RPG gymu.

28letý bojovník sice nemá na první pohled tolik atraktivní styl, skvěle však umí pracovat s taktickou i mentální zápasovou přípravou, a právě proto je jeho podceňování obrovskou chybou. Na druhou stranu kvůli opakovaným zdravotním problémům není v ideálním zápasovém tempu, a to se speciálně v tomto střetnutí pravděpodobně projeví.

BILANCE
Matúš Juráček (9-2) Alex Lohoré (21-8)
28 let 33 let
190 cm 185 cm

Alex Lohoré se vrací do klece po drtivé porážce s Patrikem Kinclem, od kterého v září inkasoval tvrdé TKO. Velkému světoběžníkovi už podruhé unikl titul střední váhy, stále však patří k tomu absolutně nejlepšímu, co může Oktagon nabídnout. Da Killa Kid dříve ve velterové váze zápasil, takže to v tomto ohledu pro něj není nic nového. Před sebou má navíc velké výzvy, jednou z nich je i účast v pyramidě Tipsport GameChanger, kde bude příští rok usilovat o doslova pohádkové peníze.

Alex Lohoré je nesmírně komplexním typem fightera. Ve své bohaté kariéře nikdy neprohrál na submisi, sám naopak dokáže na zemi dovést utkání do vítězného konce, ale i rozjet nepříjemné boxerské kombinace v postoji, což v únoru tohoto roku ochutnal například Zdeněk Polívka.

V tomto duelu na 3x5min. se potkávají dva borci s vysokým zápasovým IQ, což napovídá delšímu průběhu. Zkušenosti Lohorého budou v tom zápase hrát prim. Od Juráčka se dá čekat srdnatý a bojovný výkon, na vítězství to ale nejspíš stačit nebude.

TIP: Lohoré vyhraje na body, v kurzu 2,20 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kurz na bodové vítězství Alexe Lohorého má zajímavou hodnotu

Kde a kdy sledovat Juráček vs. Lohoré živě online? Livestream

Nesmírně zajímavý zápas bude jedním z vrcholů celé karty. Všechny zápasy najdete živě online na Tipsport TV. Pro nově registrované sázkaře je do začátku připraven pěkný bonus. Pro všechny stávající uživatele platí podmínka pro spuštění livestreamu mít vsazený tiket v posledních 7 dnech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Václav Mikulášek změří síly v boxu s Gáborem Borárosem

Oktagon 38: Mikulášek vs. Boráros kurzy, analýza a tip

Na turnaji Oktagon 38 dojde na boxerský souboj dvou velkých bouřliváků. Baba Jaga si brousí zuby na Gábora Borárosa a tento zápas je jedním...