Oktagon 41: Magard vs. Lopez kurzy, fight card a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Oktagon 41 v Liberci nabídne střet šampionů bantamové váhy i očekávaný návrat Karlose Vémoly do zápasového kolotoče. Kompletní informace, program i sázkovou inspiraci, najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM
VÁŽENÍONLINE REPORT

Gustavo Lopez vs. Jonas Magard na tiskové konferenci Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 41: 8,6/10

  • Datum a místo konání: Sobota 15. dubna, 18:00, Liberec, Home Credit Arena
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u sázkových kanceláří

Oktagon Liberec: Jonas Magard vs. Gustavo Lopez datum, aktuální info

Organizace Oktagon MMA dala pro liberecký turnaj dohromady hodně zajímavou kartu. Po 9 měsících se vrací do klece Karlos Terminátor Vémola. V hlavním zápase si to o právoplatný titul bantamové váhy rozdají dvě zahraniční hvězdy Jonas Magard a Gustavo Lopez. Kdo ovládne tento vyostřený duel? Sledujte všechny zápasy Oktagonu živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jonas Magard vs. Gustavo Lopez kurz, analýza a tip

Jonas Magard se v rekordně krátkém čase vrací po nepříjemné zlomenině čelisti, kterou utrpěl těsně před odvetou s Mackem v závěru loňského roku. Fanoušky oblíbený dánský zápasník je dobře známý pro svůj prořízlý jazyk. K ostrému trashtalku se odhodlal i před tímto duelem a znovu se dokázal dostat soupeřovi do hlavy.

Magard je zároveň všestranným bojovníkem, kterému nedělá problém bojovat v postoji i přenést zápas na zem. Právě na submise posbíral nejvíce kariérních vítězství, byť se v Oktagonu do této chvíle prezentoval hlavně parádním strikingem.

BILANCE
Jonas Magard (DEN) Gustavo Lopez (USA)
13-5 13-6-1
172 cm, 30 let 165 cm, 33 let
Kurz na vítězství: 2,29 Kurz na vítězství: 1,55

Sledujte Oktagon 41 na Tipsport TV - klikněte ZDE

Gustavo Lopez vybojoval titul prozatímního šampiona z pozice náhradníka na turnaji Oktagon 38 v O2 Aréně. Způsob, jakým si došel pro opasek byl přitom velice překvapivý, neboť skvělého zemaře Filipa Macka, ukončil už v prvním kole na gilotinu.

Lopez má stejně jako Magard na kontě 7 vítězných submisí, na rozdíl od svého protivníka ale na zemi ani jednou neprohrál. Gustavo Lopez je i díky angažmá v organizaci UFC a svým byznysovým aktivitám v Americe dobře známý. V přípravě na tento duel se dokonce objevil po boku šampiona Aljamaina Sterlinga a dlouhodobě spáruje s absolutní světovou špičkou.

Hlavní doménou Lopeze je silový wrestling a následná kontrola na zemi. Pokud se mu podaří doručit takedown, mohl by si trpělivou prací dojít pro další vítězství na submisi. Tento tip je u Tipsportu ohodnocen velice zajímavým kurzem.

TIP: Lopez vyhraje na submisi, v kurzu 2,80 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kurz Gustavo Lopez vyhraje na submisi

Oktagon 41 zápasy: Magard vs. Lopez fight card (program, výsledky)

Hlavním předzápasem turnaje Oktagon 41 je souboj Vémola vs. Matavao. Po těžké porážce se do boje vrací elitní český bijec Daniel Škvor a dostat fanoušky do varu je připraven i domácí Král severu Jan Malach.

V této tabulce najdete kompletní program a výsledky. Detailní online report ze všech utkání vám přímo z liberecké Home Credit Areny přinášíme v článku na tomto místě.

OKTAGON 41 PROGRAM, VÝSLEDKY
Hlavní karta
Bantamweight 5x5 Jonas Magard (TKO, 2. kolo) vs. Gustavo Lopez REPORT 11
Catchweight 92 kg
Karlos Vémola (submise, 1. kolo) vs. Al Matavao REPORT 10
Light heavyweight Daniel Škvor vs. Dan Vinni (submise, 1. kolo) REPORT-9
Heavyweight Adam Palasz vs. Lazar Todev (body) REPORT 8
Catchweight 73 kg
Ebrahim Hosseinpour vs. Jan Malach (TKO, 1. kolo) REPORT 7
Prelims
Light heavyweight Yorick Montagnac vs. Mateusz Strzelczyk (KO, 1. kolo) REPORT 6
Catchweight 87 kg Václav Mikulášek (KO, 1. kolo) vs. Matyas Viszlay REPORT 5
Catchweight 97 kg Robin Fošum remíza Nermin Hajdarpašič REPORT 4
Middleweight Ondřej Raška vs. Jaime Cordero (KO, 1.kolo) REPORT 3
Lightweight Peter Gabal vs. Hafeni Nafuka (submise, 2. kolo) REPORT 2
YouTube Free prelims
Catchweight 86 kg Melvin Mané (TKO, 2. kolo) vs. Szymon Broncel REPORT 1

Jak turnaj Oktagon Liberec sledovat živě online? Livestream zdarma Tipsport TV, PPV, přímý přenos

Online livestreamy ze všech zápasů galavečeru Oktagon 41 opět najdete na Tipsport TV ZDE. Pro nově registrované sázkaře je zde připraven parádní bonus na první sázky. Stávající hráči musí pro spuštění streamu splnit podmínku vsazeného tiketu za minimálně 30 Kč v posledních 7 dnech. Všechny streamy najdete v záložce LIVE.

Další možností, jak sledovat Oktagon živě je nákup pay-per-view (PPV) na oktagon.tv. Zápasy organizace Oktagon na tuzemských televizních stanicích dlouhodobě k dispozici v přímém přenosu nejsou.

Váha Oktagon 41 (Liberec)

V pátek 14. dubna v 9:00 ráno proběhne v Liberci tradiční oficiální vážení. Všechny výsledky najdete v přiložené tabulce.

OFICIÁLNÍ VÁHA - PÁTEK 9:00
Bantamweight 5x5 Jonas Magard 61,1 Gustavo Lopez 61,2
Catchweight 92 kg 
Karlos Vémola 91,6 Al Matavao 95,3
Light heavyweight Daniel Škvor 92,9 Dan Vinni 93,0
Heavyweight Adam Palasz 117,0 Lazar Todev 107,9
Catchweight 73 kg
Ebrahim Hosseinpour 73,0 Jan Malach 74,6
Light heavyweight Yorick Montagnac 93,5 Mateusz Strzelczyk 92,0
Catchweight 87 kg Václav Mikulášek 87,0 Matyas Viszlay 86,9
Catchweight 97 kg Robin Fošum 96,1 Nermin Hajdarpašič 96,5
Lightweight Peter Gabal 70,8 Hafeni Nafuka 70,2
Middleweight Ondřej Raška 83,9 Jaime Cordero 84,4
Catchweight 86 kg Melvin Mané 86,7 Szymon Broncel 85,5

Oktagon Liberec lístky (vstupenky Oktagon Liberec cena)

Organizace Oktagon MMA se v liberecké Home Credit Areně představí vůbec poprvé, což sebou přináší i nemalý zájem fanoušků bojových sportů z tohoto regionu. Očekává se, že divácká kapacita haly bude znovu naplněna. Vstupenky na Oktagon do Liberce můžete zakoupit v síti ticketportal (750 - 12 490,-)

Online Report Oktagon 41 Liberec (Home Credit Arena)

Na těchto řádcích vám v den konání turnaje Oktagon 41 přineseme tradiční online report přímo z místa konání.

Jonas Magard vs. Gustavo Lopez

Hlavní zápas turnaje Oktagon 41 o právoplatný titul bantamu nabídl opatrnější první kolo, které se kompletně odehrálo v postoji. Tvrdší a přesnější údery v něm rozdal dánský žralok Jonas Magard. Druhé kolo začalo podstatně ve větším tempu a jen o několik vteřin bylo rozhodnuto.

Jonas Magard brutálně sestřelil Gustava Lopeze dvěma háky, přičemž po tom prvním dokázal jako zázrakem Američan vstát. Ten druhý už ovšem znamenal definitivní konec zápasu a úspěšnou obhajobu Jonase Magarda!

Šampion bantamu Jonas Magard Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola vs. Al Matavao

To byla divočina! Podceňovaný Al Matavao několikrát v prvním kole trefil Karlose Vémolu a ten byl na svoje poměry dost otřesený. Pak ale rozjel svou typickou hru, vzal Matavaa na zem a tam z něj postupně vysál veškerou energii.

Nejprve Karlos zkoušel v poslední době oblíbený arm triangle, vzhledem k tomu, že to bylo blízko pletivu, ovšem tato technika nevyšla. Poté si ale Terminátor vlezl do zad Matavaa zahákl obě nohy a chytil škrcení Rear Naked Choke, které už houževnatý Matavao odklepal. Vémola si připisuje povinné vítězství v prvním kole a bez větších zranění směřuje do zápasu s Patrikem Kinclem (20.5.).

Daniel Škvor vs. Dan Vinni

MMA opět ukázalo Danu Škvorovi odvrácenou stranu mince. Svěřenec Andrého Reinderse přitom vstoupil do utkání aktivně a několika údery otřásl zkušeným anglickým soupeřem.

Jenže poté se zápas zničehonic dostal na zem, kde si Škvor nepohlídal páku na nohu a vždy bolestivý heel hook musel prakticky okamžitě odklepat. Toto je další hořká porážka pro elitního českého strikera.

Adam Palasz vs. Lazar Todev

Souboj těžkých vah nabídl velmi zajímavý průběh. Bulhar Lazar Todev měl být pro Palasze snadnou zastávkou na cestě k titulové šanci. Jenže po vyrovnaném prvním kole přišel nečekaný loket z otočky, který způsobil polskému obrovi hlubokou tržnou ránu.

Skvěle připravený Lazar Todev si nakonec došel pro vítězství na body, když ho viděli vyhrát všichni tři rozhodčí. Nová akvizice Oktagonu se tak hlasitě přihlásila do boje o titulový zápas těžké váhy.

Ebrahim Hosseinpour vs. Jan Malach

Domácí Jan Malach začal okamžitým náporem a svázal německého soupeře na pletivu. O několik okamžiků později se domácímu bojovníkovi podařilo odbránit pokus o takedown, což se ukázalo jako klíčové.

V postoji se totiž Malachovi podařilo naplnit ideální scénář, když přesným naskočeným kolenem takřka knokautoval Hosseinpoura a následné lokty do hlavy znamenaly ukončení TKO. Král severu bere důležitou výhru a hala je na nohou!

Jan Malach svůj zápas zvládl Foto: OKTAGON MMA

Jorick Montagnac vs. Mateusz Strzelczyk

Bláznivý večer ve znamení KO pokračuje! Favorizovaný Francouz Jorick Montagnac v prvním kole jasně dominoval a několik silně otřásl Strzelczykem, který vzal zápas na poslední chvíli. Jenže jeden přesný úder na bradu naprosto vše změnil.

Mateusz Strzelczyk knokautoval Joricka Montagnacka a jasně vzkázal, že může čeřit vody i v polotěžké váze navzdory tomu, že ještě nedávno zápasil ve velteru. Tohle byla další přihláška do ocenění za výkon večera.

Václav Mikulášek vs. Matyas Viszlay

Česko-slovenský souboj začal opatrně z obou stran, po několika vteřinách se ale Viszlay ponořil pro vysoký takedown. Následně trápil Babu Jagu dlouhé minuty na zemi, což byla jeho předem avizovaná taktika.

Minutu před koncem kola rozhodčí Petr Balej poměrně kontroverzně zápasil nechal postavit a pak se začali dít věci! Mikulášek nejprve poslal přední rukou Viszlaye k zemi a o několik vteřin později ho knockoutoval kolenem na žebra.

Baba Jaga FOTO: OKTAGON MMA

Robin Fošum vs. Nermin Hajdarpašič

Hned po 10 vteřinách vzal Fošum Hajdarpašiče na zem a nechybělo mnoho, aby jeho škrcení Rear Naked Choke bylo úspěšné. Švédský bojovník se ale z kritické situace dokázal dostat a v postoji patřil závěr kola naopak jemu.

Ve druhém kole se Fošum pokusil vzít Švéda znovu na zem, ten ale tentokrát pokusy o takedown odmítl a sám rozdával tvrdé spodky i zvedáky. O výsledku prostřední části zápasu nebylo po gongu vůbec jasno.

Do třetího kola šli oba bijci značně unavení, což se promítlo do tempa, které značně opadlo. Fošum se snažil rozhodnout každým úderem, jenže to nebyla na zkušeného a tituly ověnčeného bývalého boxera příliš efektivní taktika. Hajdarpašič se navíc v zápase cítil velmi dobře a věřil si, což několikrát potvrdil grimasy směrem k Fošumovi.

Poslední minuta zápasu se změnila v krvavou řež, ve které byl Fošum blízko ukončení. Rozhodčí nakonec tento vyrovnaný zápas vyhodnotili jako remízu.

Ondřej Raška vs. Jaime Cordero

Navrátivší Ondřej Andres Raška vstupoval do tohoto utkání, jako velký kurzový favorit, avšak byl to právě on, kdo opouštěl klec na nosítkách. Jaime Cordero po minutě a půl našel přesně KO bod na bradě soupeře a Raška se poroučel k zemi. Přítomný doktor ve spolupráci se zdravotníky poté dlouhé desítky vteřin přiváděli českého bijce k sobě. Cordero si po utkání řekl o odvetu s Jakubem Bahníkem.

Peter Gabal vs. Hatefi Nafuka

Peter Gabal a Hatefi Nafuka předvedli v prvním kole pěknou grapplingovou výměnu, ve které měl převahu bojovník z Namibie. Jeho opakované snahy o kimuru ani Rear Naked Choke ale k ukončení nevedly.

Velmi podobný scénář se po chvíli opakoval i ve druhém kole. Nafuka se dostal Gabalovi do zad a ten jen těžko hledal cestu, jak se ze svízelné situace dostat. V polovině druhého kola přišel rozhodující okamžík. Nafuka v nestřežený okamžik chytl těsné škrcení gilotinou, které Peter Gabal na rozdíl od předchozích situací musel odklepat.

Melvin Mané vs. Szymon Broncel

Otevírací duel turnaje Oktagon 41 začal dlouhým klinčem u pletiva, který ale k ničemu zásadnímu nevedl. Následně ale v pěstní výměně už rušno bylo! Melvin Mané rozdal několik tvrdých kolen, které přesně dopadaly na žebra a hlavu polského protivníka. Mané dostal soupeře hned dvakrát v prvním kole pod sebe a první pětiminutovku si připsal jasně na svoji stranu.

Ve druhém kole pokračoval Mané v aktivitě, což Broncelovi bralo spoustu energie. Polský bijec se snažil Maného svazovat, což ale zástupce Lanna Gymu správně odmítal. V polovině druhého kola rozjel Melvín Mané kombinací loktů u pletiva, na což už Broncel nedokázal najít odpověď a rozhodčí zápas odmával.


1️⃣ Kde najdu z turnaje Oktagon Liberec výsledky?

Galavečer Oktagon 41 v Liberci se koná už v sobotu 15. dubna a všechny výsledky i online report najdete po rozkliknutí článku zde

2️⃣ S kým bude zápasit na turnaji Oktagon Liberec Vémola?

Karlos Terminátor Vémola se v Liberci utká s Al Matavaem, který naposledy porazil Marka Mazucha KO. Utkání proběhne v catchweight do 89 kilogramů a česká legenda jde do zápasu v pozici obrovského kurzového favorita.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...