Oktagon 43: Lohoré vs. Kozma kurzy, analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oba jsou naprostou elitou velterové váhy organizace Oktagon MMA. Jeden ale musí z kola ven. Čtvrtfinálový souboj pyramidy Tipsport Gamechanger mezi Davidem Kozmou a Alexem Lohoré slibuje napínavé drama od první do poslední sekundy. Podívejte se na sázkovou analýzu a návod na sledování livestreamu živě.

Kdo s koho, Lohoré vs. Kozma Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 43: 10/10

  • Datum a místo: Sobota 20. května od 18:00, O2 Arena, Praha
  • Kurzy: Na tento duel vypsaly sázkové kanceláře mnoho sázkových variant

Čtvrtfinále Tipsport Gamechanger (Oktagon 43): David Kozma vs. Alex Lohoré

Růžový panter David Kozma má před sebou jednoho z nejtěžších soupeřů své kariéry. V milionovém Tipsport Gamechangeru změří síly v sobotu 20. května okolo 23:00 s Alexem Lohorém. Ve hře je kromě postupu do semifinále a obrovské prestiže i 1 milion korun pro vítěze navíc. Půjde dál český bijec, nebo francouzský přízrak? Sledujte turnaj Oktagon 43 ŽIVĚ zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Duel mezi Davidem Kozmou a Alexem Lohorém je jedním z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 43 v O2 Areně. Jde tady o hodně. Vítěz udělá důležitý krok na cestě k pohádkové výhře a zápisu do historie.

Jak se sází u Tipsportu (k 11.5.)

  • 📌 David Kozma (447 839 Kč) = 63% sázek
  • 📌 Alex Lohoré (266 092 Kč) = 37% sázek

Zápas Kozma vs. Lohoré kurz, sázková analýza a tip

David Kozma se po 5 letech představí v zápase mimo rodnou Ostravu. Bývalý šampion je posledním českým zástupcem v Tipsport Gamechangeru a díky těsné výhře na body v osmifinále dál živí šance na celkové vítězství. Přípravu na tento, dá se říci, životní duel, absolvoval v ryze českých podmínkách, nejčastěji po boku Patrika Kincla, Lea Brichty či Matouše Kohouta.

Kozma se aktuálně cítí lépe než posledním zápase se Siwiecem, do kterého podle vlastních slov vstupoval bez předem dané taktiky. Lépe je na tom také po zdravotní stránce, což ho v posledním utkání rovněž limitovalo. Obecně pak David Kozma patří k nejzkušenějším českým bojovníkům, který se v posledních letech vypracoval v jednu z největších hvězd organizace Oktagon, a proto není jeho primárním cílem zahraniční angažmá, včetně UFC.

OKTAGON 43 DAVID KOZMA ALEX LOHORÉ
🔍 Věk 30 33
🔍 Bilance 31-12 23-8
🔍 Přezdívka Růžový panter Da Killa King
🔍 Výška 173 cm 175 cm
🔍 žebříček #1 #3
🔍 Kurz na výhru 1.65 2.11

Alex Lohoré je velmi nevyzpytatelným zápasníkem, který v poslední době navíc změnil přípravu i celkové nastavení. Po nepovedeném titulovém zápase s Patrikem Kinclem se opět rozhodl pro návrat do velteru a jeho síla úderů i kopů je doslova postrachem pro celou divizi.

Pocítil to například Matúš Juráček, kterého Da Killa King poslal tvrdě k zemi, či v posledním zápase Pirát Krištofič, se kterým svedl fantastickou bitvu s vítězným koncem. Do zápasu s Kozmou jde Lohoré extrémně namotivovaný, protože případný postup může změnit život jemu i celé rodině. Zmínit také musíme jeho chladnou hlavu a celkovou chytrost. V zápase za žádných okolností nepanikaří, i když se třeba nachází ve velmi složitých pozicích.

Styl Kozmy i Lohorého je založen především na výborném kardiu. Růžový panter David Kozma je známý tím, že dokáže během kol své soupeře nabodovat díky takedownům a následné kontrole na zemi. Tudy by měla vést cesta proti Lohorému, jehož slabinou je právě brání pokusů o stržení na zem.

Zároveň ho ale nikdy nikdo neutáhl na submisi, a to včetně elitního zemaře Karlose Vémoly. Z této rovnice nám tedy vychází sázkový tip na to, že Kozma bude v tomto důležitém boji slavit vítězství na body.

TIP: Kozma vyhraje na body, v kurzu 2,30 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

sázkový tip Kozma vs Lohoré

Kdy a jak utkání Lohoré vs. Kozma sledovat zdarma online? Livestream živě

Všechna utkání turnaje Oktagon 43 najdete na Tipsport TV. Založení účtu zvládnete na pár kliknutí a na oplátku dostanete kromě vstupního bonusu 500 Kč i možnost sledovat všechny turnaje Oktagonu živě. Oficiální PPV je dostupné na oktagon.tv. Na poslední výkon Davida Kozmy se podívejte v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

🔜 Kdy má zápas David Kozma Oktagon MMA?

V hlavním předzápase turnaje Oktagon 43 se 20. 5. utká David Kozma s Alexem Lohorém. Vítěz postoupí do semifinále pyramidy Tipsport Gamechanger. Kde utkání sledovat se dozvíte uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...