Oktagon 43 přichází o jednoho z bojovníků. Jaká je náhrada?

Oktagon 43 je za dveřmi, a jak už to tak často bývá, těsně před turnajem zasáhl zákon schválnosti a vyřadil jednoho ze zápasníků. Proč bojovník nenastoupí? A kým ho organizace nahradí?

Ion Surdu vypadává z pyramidy o miliony Foto: Facebook.com/ Ion Surdu MMA

Surdu nenastoupí. Kdo ho nahradí?

Skoro se zdálo, že se velký turnaj Oktagon 43 obejde bez odpadlíků a že vše proběhne, jak bylo naplánováno. Jenže osud si dovede někdy nepěkně pohrát i se zápasníky, a speciálně teď, když jde v Tipsport Gamechanger o milionové odměny, to obzvlášť zamrzí. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita turnaje Oktagon 43.

Se zápasením se teď na nějakou dobu musí rozloučit moldavský „Dracula“ Ion Surdu, kterého z turnaje vyřadilo nepěkné zraněný kotníku: „Bohužel musím oznámit, že nebudu moci v sobotu bojovat na Oktagonu 43, protože jsem si poranil kotník. 😞Mrzí mě to, ale tohle je MMA, stát se může kdykoliv cokoliv, i když člověk pracuje opatrně, i v posledních dnech před zápasem! Doufám, že se brzy uzdravím a co nejdříve se dostanu do klece @oktagonmma! 👊🏼.Dávejte na sebe pozor a brzy se uvidíme!“

Ve vzduchu okamžitě visela otázka, kdo Moldavana, který si to měl v kleci rozdat s Gruzijcem Amiranem „Sniperem“ Gogoladze, nahradí. To organizace dokázala vyřešit celkem pohotově a záhy zveřejnila, že proti „rychlo-ukončovací pohromě“ nastoupí Angličan Liam Etebar.

Etebar je držitelem pásů mnoha organizací a i on si potrpí na rychlá, dynamická ukončení. V tomto ohledu je rekordmanem holandské LFL, kde předvedl nejrychlejší KO v historii organizace a kde bojoval s dalším bojovníkem karty Oktagonu 43 (a účastníkem evropské ligy mistrů Tipsport Gamechangeru) Melvinem van Suijdamem.

Podívejte se na zápas dvou účastníků Tipsport Gamechangeru: Liama Etebara s Melvinem van Suijdamem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl je ready na sobotní bitvu

Velká změna! Kincl prozradil, jak je to s jeho aktuálním nastavením

Všeobecně se očekává, že mentální odolnost Patrika Kincla bude v sobotu jedním z rozhodujících faktorů zápasu. Šampion střední váhy...

Davida Kozmu čeká důležitý zápas o velké peníze

„Očekávám těžký, tvrdý zápas,“ predikuje David Kozma

Do velkého turnaje Oktagonu zbývá už jen pár dní a zápasníci dokončují přípravu. Jak se před zápasem s francouzským tvrďákem cítí David...

Karlos Vémola dává do tréninku všechno

Instagram ani Youtube? Tyhle aplikace nemají v mobilu Vémoly místo

Karlos Terminátor Vémola se rozhodl pro z jeho pohledu poměrně nezvyklý krok. Před pár týdny se rozhodl kompletně odstřihnout od online...