Oktagon 43 připsal na kartu další zápas. A jde o zajímavá jména

Pražský Oktagon se kvapem blíží, a jak tomu bývá mnohdy i těsně před turnajem, s programem a jmény na kartě se ještě hýbe. Teď například přibyl další zajímavý duel.

Daniel Toledo Foto: Facebook.com/Oktagonvyzva

Oktagon 43 má novou bitvu: Toledo vs. Doussis

Většina fanoušků MMA a Oktagonu už nemůže dospat odvety mezi věčně rozhněvanými a rozhádanými rivaly Patrikem KinclemKarlosem Vémolou, která se po nekonečném čekání a řadě nemocí a rekonvalescencí doufejme konečně uskuteční. Klikni ZDE a vsaď si na svého favorita.

Karta Oktagonu 43 samozřejmě nabízí i další lákadla, než je hlavní zápas, a navíc se jedná o čast druhého kola pyramidy o miliony Tipsport Gamechangeru. Uvidíme tedy například Davida Kozmu, který se v kleci utká s Alexem Lohoré, jenž si za poslední dobu připsal dvě výhry, i přesto však sázkové kanceláře více sází na Pantera.

Další zajímavou podívanou slibuje zápas Brož vs. Pukač, který si po třech prohrách v posledním zápase s Tomášem Melišem spravil chuť a připsal si po dlouhé době vítězství. Pro Brože zase zápas odstartuje velký návrat do Oktagonu.

K už tak řádně nabité kartě se teď přidá další třaskavá dvojice. Na seznam soubojů se připsal zápas mezi španělským rváčem Danielem Toledem, kterého fanoušci Oktagonu už znají, a zcela novou tváří organizace Marcem Doussisem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Toleda mohli diváci vidět hned ve dvou turnajích, z nichž v prvním prohrál s Rafaelem Xavierem a ve druhém naopak zabodoval proti Panagiotisovi Stroumpoulisovi.

Pro německého bojovníka Doussise půjde v Oktagonu o velkou premiéru, ale navzdory tomu, že je méně zkušený než jeho soupeř, nejde ve světě MMA o žádného nováčka: „... Zatím utrpěl pouze 2 porážky a určitě bude pracovat na tom, aby to tak zůstalo i na jeho OKTAGON debutu! Své poslední tři zápasy navíc svedl v KSW. Je tedy zvyklý na těžké soupeře!“ představil ho Oktagon. Uvidíme tedy, jak se německý bojovník na v kleci Oktagonu uvede.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rytmus a Karlos na svatbě

Vémola se jede podívat na Rytmuse, ale také omrknout Attilu

O víkendu nás čeká další Fight Night Challange. V kleci se potkají Rytmus a legendární Petr Monster Kníže. Turnaj si nenechá ujít ani...

Attilu Végha čeká v sobotu zápas v boxu

FNC 4: Attila Végh vs. Eric Spicely box - analýza, tip a kurzy

Legendární Attila Végh 💎 se už v sobotu opět postaví do boxerského ringu. Kde se na zápas podívat živě online a na co si vsadit? Radu...

Kluk s kamením byl v ráži

Kluk s kamením rozpoutal hotové peklo, zasahovat musela ochranka

V úterním díle B4THECLASH bylo zase pořádně rušno. Tentokrát se o výstřední momenty staral především Ondřej Untermüller, alias Kluk s...