Oktagon je bez šampiona! Velké jméno míří za novou výzvou

Dlouhotrvající spor organizace Oktagon s šampionem polotěžké váhy má nepříjemné rozuzlení. Jeden z nejlepších tuzemských zápasníků "doma" končí.

Viktor Pešta končí v organizaci Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Viktor Pešta končí v Oktagonu, bude působit v zámoří

Šampion polotěžké váhy Viktor Pešta dává organizaci Oktagon definitivní sbohem. Nepřehledná situace, která kolem historicky druhého Čecha ve slavné UFC panovala dlouhou dobu, má svůj výsledek.

Viktor Pešta před několika týdny upozorňoval na neprofesionální jednání ze strany Oktagonu. Šlo o promování jeho odvety s německým šampionem Stephanem Pützem, které ovšem probíhalo bez podpisu smlouvy. To Peštu hodně rozčílilo a Ondřej Novotný už nastalý požár nedokázal uhasit.

"Snažili jsme se mu vyjít maximálně vstříc, ten zápas jsme řešili dlouho, ale Viktor se nakonec rozhodl přijmout novou výzvu od PFL", nechal se slyšet promotér Oktagonu.

Nyní se zdá, že je o nejbližší budoucnosti šampiona váhy do 93 kilogramů jasno. Podle webu Fight Club News se Pešta rozhodl kývnout na nabídku organizace Professional Fighters League (PFL). V americké organizaci by měl zabojovat o 1 milion dolarů ve formátu, který je napříč MMA světem hodně netradiční. Bojovníci totiž zápasí po celou sezonu a sbírají body do tabulky. Ti nejlepší se následně utkají o snovou odměnu.

Očekává se, že sám Viktor Pešta tyto informace co nevidět potvrdí. Tomuto rozhodnutí mimo jiné nahrává i fakt, že Viktor Pešta dlouhodobě žije na Floridě, kde je jeho domovským gymem vyhlášený Sanford MMA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...