Oktagon podnikl důležitý strategický krok. O co jde?

Město Brno se v následujícím období dočká nové multifunkční haly. Oktagon hodlá být součástí celého procesu a už nyní obě strany navázaly úzkou spolupráci.

Projekt nové multifunkční ARENY BRNO Foto: Tisková zpráva

Oktagon ARENA BRNO: Ve zbrusu nové hale bude k vidění i MMA

Organizace Oktagon MMA se vytasila se zajímavým trumfem. Je jím spolupráce s městem Brnem, konkrétně ve věci výstavby nové multifunkční haly s názvem ARENA BRNO. Projekt a povolení k souboru staveb již byly schváleny a jedna z největších sportovních organizací v Česku a na Slovensku má být klíčovým a dlouhodobým pronajímatelem.

Turnaje Oktagon MMA přitahují obrovskou pozornost a přímo do dějišť si nachází cestu čím dál více fanoušků. Pro vedení organizace je tento krok logickým sledem událostí, neboť se Oktagon netají ambiciózními plány a expanzí do vícero evropských zemí a hlavně větších hal.

Projekt ARENA BRNO zvítězil v rámci dotační výzvy Národní sportovní agentury. Konkrétní podmínky se budou řešit až po dokončení stavby, navázání spolupráce dlouho před začátkem výstavby je velmi dobrým signálem směrem k veřejnosti pro obě strany.

„Naším cílem je dlouhodobá spolupráce s městem Brnem, která se kromě samotných turnajů týká i společenské odpovědnosti, tedy například pořádání besed pro děti v rámci našeho projektu „Sportem proti šikaně“ a dalších akcí,“ vysvětluje jednatel organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný.

Promotér Ondřej Novotný paradoxně dlouho upozorňoval na to, že právě Brno nemá dostatečně velkou sportovní halu. Jeho slova v oficiální tiskové zprávě tak rozhodně dávají smysl:

„Neustále se snažíme našim divákům nabídnout co nejlepší zážitek a stěhování do nejmodernější haly ve střední Evropě, kterou by ARENA BRNO měla být, je pro nás logický krok“.

ARENA BRNO virtuální projekt Foto: Tisková zpráva

Předseda Národní sportovní agentury Filip Neusser k tomu dodává: „Mě osobně se na halu ptají představitelé desítek sportovních svazů, takže jsem přesvědčen, že po jejím postavení bude hostit nejvýznamnější sportovní akce v České republice, jako jsou mistrovství Evropy nebo světa v hokeji, míčových sportech nebo i atletiky a dalších sportů.“

Nová hala vyroste v areálu Veletrhů Brno v blízkosti centra a kapacita bude až 13 300 míst. V plánech je pořádání všech významných tuzemských, evropských i světových akcí napříč mnoha sporty. Kromě toho bude ARENA BRNO domovským stánkem pro přední celek extraligy ledního hokeje, Komety Brno.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Úřadujícího šampiona Patrika Kincla čeká obhajoba s Alexem Lohoré

Oktagon 35 Brno: Kincl vs. Lohoré - kurzy, karta a livestream

Oktagon v Brně ⚡ se uskuteční 17. září a pro moravskou metropoli půjde o mimořádnou sportovní událost✔️. Veškeré informace najdete v tomto...