Oktagon turnaj v Bratislavě bohužel hlásí velkou ztrátu

Měla to být hlavní ozdoba nadcházejícího turnaje Oktagon 42 v Bratislavě. Hlavní titulový souboj o krále pérové váhy ovšem dostává vážnou trhlinu a vše je rázem jinak.

Šampion pérové váhy Maté Sanikidze Foto: OKTAGON MMA

Losene Keita je bez soupeře, Maté Sanikidze si poranil rameno

Souboj o šampiona pérové váhy se v tuto chvíli odkládá. Organizace Oktagon v neděli večer oznámila, že současný král divize do 66 kilogramů, Gruzínec, Maté Sanikidze má poraněné rameno, které mu neumožní nastoupit do očekávané a vyhrocené bitvy s Černým panterem, Losenem Keitou.

Sotva máme za sebou turnaj Oktagon 41 v Liberci, organizace musí v těchto chvílích řešit hodně nepříjemnou ztrátu. Sanikidze totiž pro zranění nemůže zápasit v Bratislavě a původně hlavní zápas turnaje Oktagon 43 je tak pro tuto chvíli u ledu.

Oktagon zatím další konkrétní informace a kroky nezveřejnil, takže se necháme překvapit s jakou náhradní variantou se vytasí. Ztráta je to samozřejmě o to nepříjemnější, že jde o hlavní zápas galavečera, tedy veškerá grafika i video materiály jsou nyní k ničemu. To se však rozhodně neděje poprvé ani naposledy.

Maté Sanikidze byl nedávno zatčen doma Gruzii a dlouho se nevědělo, jak to s ním vlastně bude. Relativně záhy ovšem přišla zpráva o jeho propuštění na svobodu. Bohužel se ale pro zranění v Bratislavě nakonec nepředstaví a zajímavý souboj stylů s Losenem Keitou se tak musí pro tuto chvíli odložit na neurčito.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník lehké váhy Oktagonu Losene Keita

Losene Keita - životopis a zápasy MMA bojovníka

Je mladý, nespoutaný a extrémně kvalitní ✔️. V kariéře neporažený Belgičan s guinejskými kořeny Losene Keita ⚡ vlétl na půdu Oktagonu ve...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...