Ondřej Novotný a Karlos Vémola vystoupí na Sport Alive 2022

V úterý 4. října se v pražském O2 Universu uskuteční nová sportovně-byznysová konference Sport Alive. Mezi pozvanými hosty nechybí promotér organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný a veterán UFC, zápasník Karlos Vémola. Kdy a na jaké téma vystoupí se dozvíte v článku.

Ondřej Novotný bude jedním ze speakerů na konferenci Sport Alive 2022 Foto: OKTAGON MMA

Novotný, Neruda a Vémola na konferenci Sport Alive 2022

Konference Sport Alive 2022 přitahuje velkou pozornost a organizátoři hlásí několik dní dopředu vyprodáno. Nahlednutí pod pokličku úspěšných tuzemských organizací a firem i zajímavé glosy napříč sportovním byznysem. 36 speakerů nabídne mnoho unikátních příběhů, ze kterých lze nasát spoustu inspirace, motivace a energie. Své zastoupení tu bude mít i smíšené bojové umění, konkrétně se o svoje zkušenosti a zajímavé podněty podělí Ondřej Novotný, Pavol Neruda a Karlos Vémola.

sipka Generálním partnerem akce je Tipsport, kde si za online registraci přijdete na 300 Kč

Promotéři Ondřej Novotný s Palem Nerudou přiblíží úspěšnou cestu organizace největší česko-slovenské organizace Oktagon v rámci prezentace pojmenované Oktagon MMA: Fenomén sportovního showbyznysu. Jejich čas přijde v 10:05 - 10:45.

Karlos Vémola vystoupí na téma Sportovní byznys v zámoří a v Česku v čase 16:40 - 17:20. Vzhledem k jeho úspěšné kariéře u nás i ve slavné UFC, bude probírat a porovnávat oba světy, včetně zajímavých zákulisních situací.

Po boku Terminátora vystoupí v tomto čase také bývalý basketbalista Jiří Welsch, který pro změnu přenese všechny přítomné do prostředí americké NBA.

Konference Sport Alive se dotýká skutečně široké škály sportů a oborů. Prostor zde dostanou úspěšné a progresivní značky z fotbalové prostředí, jako je AC Sparta Praha či například začínající projekty v podobě univerzitního hokeje. Program je situován na dvě pódia a panelové diskuze, prezentace i předávání know-how bude v Universu probíhat celý den.

Na program Sport Alive 2022 se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Spolumajitel Oktagon MMA Pavol Neruda

Pavol Neruda – kariéra, projekty a životní příběh spolumajitele Oktagon MMA

Navenek nenápadný a klidný, jinak ale inspirující a inteligentní☀️ Věčně pozitivní Pavol Neruda je lídr se smyslem pro detail.✔️ Promotér a...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...