Ondřej Novotný rozjíždí se společníky projekt Ikiseq. O co jde?

V České republice vstupuje na investiční trh nová platforma Ikiseq, za kterou stojí mimo jiné spolumajitel organizace Oktagon, Ondřej Novotný. O co jde a kdy se celý kolos spouští se dozvíš v článku.

Ondřej Novotný rozjíždí další projekt Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný Ikiseq: sázka na lidský potenciál

Nový investiční startup s názvem Ikiseq má před sebou klíčový "den D". Právě dnes, v neděli 19. prosince, přesně v 19:12 se celý projekt spouští pro širokou veřejnost. A jeho zakladatelé od něj čekají velké věci.

Burza talentů Ikiseq je totiž první svého druhu nejen v Česku, ale i na celém světě. Možnost investování do lidského potenciálu bude oficiálně spuštěna online dnes prostřednictvím představovacího dokumentu na oficiálním YouTube kanálu společnosti Ikiseq. Původně se chystala velkolepá zahajovací akce, tyto plány ovšem zhatila aktuální nepříznivá situace okolo šíření koronaviru.

Ondřej Novotný, stejně jako další zakladatelé projektu Ikiseq, na celém projektu pracují už několik dlouhých měsíců. Pilotní verze nyní spatří světlo světla a její zástupci avizují, že jde o startovací podobu projektu, která se bude nadále vyvíjet. Dnes budou oficiálně představeni Ikiseq talenti, do jejichž kariér bude možné investovat pomocí zakoupení podílů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Právní ochrana a pořádek v byrokracii na první místě

Ikiseq je zcela nový formát investování, a proto přichází nejen s novou aplikací, principem, ale i s vizí tvořit za pochodu zcela nový trh. Vedení společnosti jako jednu z hlavních priorit uvádí vyřešení legislativní otázky, což vzhledem k tomu, že podobný formát investování do této doby neexistoval, bylo velkou výzvou. Vše je ovšem připraveno a několikrát odložený tzv. Launch bude dnes v 19:12 realitou.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...