One Championship v Praze má potvrzené datum!

Turnaj Road to ONE 7: Night of Warriors už má potvrzené datum. První český galavečer světové organizace One Championship nabídne i zápasy domácích bojovníků.

One Championship v Praze uvidíme už v květnu Foto: thebigland/Shutterstock.com

Pražský turnaj Road to ONE 7: Night of Warriors má určené datum

Turnaj ve spolupráci One Championship a Night of Warriors s názvem Road to ONE 7: Night of Warriors proběhne 24. května 2021 v Praze. Vše bude samozřejmě záležet na aktuální situaci s koronavirem, ale s největší pravděpodobností bude galavečer bez diváků. Na domácí půdě by měli bojovat i Češi Tomáš Hron a Václav Sivák. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s bonusem zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Turnaj One Championship v Česku se bude konat poprvé. Premiéra v Praze je skutečně skvělou zprávou, protože One Championship patří k největším organizacím na světě. Obvzláště v Asii můžeme popularitu srovnávat například i s takovým gigantem jako je UFC.

Road to ONE 7: Night of Warriors
Datum:
24. 05. 2021
Místo: Praha

Květnový galavečer Road to ONE 7: Night of Warriors přinese hlavně čtyřčlennou pyramidu do 95 kg, ve které bude nasazený i Tomáš Hron. Vítěz se následně probojuje do finálového turnaje, který by měl proběhnout v prosinci v Singapuru.

Dalším domácím potvrzeným fighterem je i Václav Sivák, který nastoupí stejně jako Hron v únoru na Oktagonu UNDG: Last Man Standing. Aktuálně probíhají i další jednání o účasti Vlada Idranyie, Matěje Nusky, Tadeáše Růžičky a Antonína Nigrína. První český turnaj One Championship proběhne díky velké zásluze promotéra Adriana Smrčky, který stojí za turnaji Night of Warriors a Yangames Fight Night.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Hron

Tomáš Hron – profil a životopis legendárního kickboxera

Tomáš „Rattlesnake“ Hron 🐍 je naprostou špičkou české postojářské scény. Zápasník K1, který se jako historicky první Čech probojoval do...

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Organizace One Championship se poprvé ukáže v Česku

Slavná organizace One Championship zavítá do Česka

Asijská organizace One Championship uspořádá na jaře turnaj v Česku. 🤼 V zápasech se ukáží i Tomáš Hron a Václav Sivák.