Patrik Kincl je novým šampionem Oktagonu, titul získal i Keita

Patrik Kincl zvítězil v bitvě nad Pirátem Krištofičem na body a stal se tak šampionem střední váhy. Bitvu o prozatímní titul zvládl lépe Losene Keita, která porazil Ronyho Paradeisera.

Patrik Kincl porazil Samuela Krištofiče a získal titul ve střední váze Foto: OKTAGON MMA

Šikana? Patrik Kincl si poradil s Pirátem a stal se šampionem

Patrik Kincl naplnil svá slova o šikaně a v titulovém duelu na Oktagonu 31 jednoznačně porazil Samuela "Piráta" Krištofiče na body. Úvodní tři kola byla zcela v režii českého bojovníka, který svého soupeře trápil na zemi, na což Krištofič neměl adekvátní odpověď. Kincl dominoval i velkou část čtvrtého dějství, ve kterém Pirátovi dokonce rozhodčí strhl bod za jeden z faulů.

Závěrečné kolo ovšem Kinclovi vůbec nevyšlo. Pirát doručil rychlý takedown a většinu času strávil v dominantní pozici. Jedinou šancí na vítězství ale bylo pro Krištofiče pouze ukončení soupeře, což si Kincl zkušeně pohlídal a po právu mohl slavit výhru. Patrik Kincl je tak novým šampionem střední váhy.

Losene Keita ukázal úžasnou fyzičku a Paradeisera porazil na body

Po drtivé výhře nad Karolem Ryšavým dostal Losene Keita titulovou šanci proti Ronaldu Paradeiserovi. Populární Rony o zápas s Keitou dokonce požádal. Hlavní předzápas večera splnil nejpřísnější měřítka a nabídl parádní bitvu. V prvním kole se podařilo Paradeiserovi dostat na záda Keity, kde už nasazoval škrcení, ale Keita dokázal uniknout.

Schopnost vstávat po takedownu ukázal Black Panther hned několikrát. V postoji navíc Keita tvrdě a přesně trefoval a i v pozdějších kolech ukazoval vynikající pohyb. Opasek prozatímního šampiona lehké váhy tak po nezpochybnitelné bodové výhře putuje do Belgie. Další zápas pro Loseneho Keitu je díky vítězství daný. Utká se v bitvě šampionů s Ivanem Buchingerem.

Konečně zaplněná hala: Bojovníkům fandilo více než 10 000 diváků

Skvělou atmosféru všech zápasů vytvořilo více než 10 tisíc fanoušků, což byla maximální povolená kapacita podle aktuálních protikoronavirových opatření. Další turnaj organizace Oktagon v O2 Areně proběhne už na 21. května, kdy se koná Underground se zápasem Vémola vs. Marpo. Doufejme, že to už bude největší sportovní hala v Česku zaplněná do posledního místa.

sipka Kompletní online report a výsledky z turnaje OKTAGON 31 naleznete zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný s Patrikem Kinclem

Oktagon 31: Pirát vs. Kincl informace, datum a livestream

Oktagon 31 ⭐ se bude konat 26. února. Galavečer proběhne v pražské O2 Areně a hlavním fightem bude bitva Krištofič vs. Kincl o titul ve...

Ronald Paradeiser bude bojovat o titul prozatimního šampiona

Oktagon 31: Paradeiser vs. Keita analýza, kurzy a stream

Ronald Paradeiser má před sebou další obrovskou výzvu. Na Oktagonu 31 se střetne s neporaženým Losenem Keitou v bitvě o prozatímní titul...

Zdeněk Polívka má po sérii vítězství důvod k úsměvu, OKTAGON MMA

Oktagon 31: Zdeněk Polívka vs. Alex Lohoré analýza, kurzy a tip

Nenápadný Zdeněk Polívka má na turnaji Oktagon 31 velkou šanci přiblížit se titulovému zápasu střední váhy. Poradí si s vracejícím se...