Patrik Kincl na titul nedosáhl, Robocop Soldić pás drží dál

Byla to velká příležitost, leč zůstala nevyužita. Patrik Kincl v duelu o titul velterové divize organizace KSW neuspěl. Soldič zvítězil ve 3. kole.

Patrik Kincl při staredownu s Roberto Soldicem Foto: Profimedia

Patrik Kincl prohrál titulovou bitvu s Roberto Soldicem

Čekání na prvního českého šampiona v polské organizaci KSW pokračuje. Patrik Kincl měl v sobotu těsně před půlnocí jedinečnou příležitost vystoupat až na vrchol velterové divize a sebrat pás úřadujícímu držiteli Roberto Soldicovi. Nepovedlo se. Chorvat rozhodl o své výhře ve druhé minutě druhého kola díky TKO. Je tedy právě on, kdo po několika úspěšných obhajobách velmi pravděpodobně zamíří do slavné UFC.

Hlavní zápas KSW 63 Kincl vs. Soldič radost pro česko-slovenské fanoušky bohužel nepřinesl. Rodák z Hradce Králové vstupoval do zápasu jako výrazný kurzový outsider, tuto roli ale podle vlasních slov bral s povděkem. I přes tvrdou přípravu a vyhlášenou taktickou průpravu jeho týmu to tentokrát na výhru nestačilo.

Český fighter Patrik Kincl vstoupil do zápasu dobře a po úvodním zahřívacím kole, byl dokonce v tom druhém mírně aktivnějším zápasníkem. Klíčovým momentem utkání byl ovšem Soldičův přesný úder ve třetím kole, po kterém byl Patrik hodně otřesený a zkušený Chorvat toho dokonale využil ve svůj prospěch.

Podle trenéra Macáka nešel zápas po kondiční stránce podle představ. Kinclovi se sice během úvodních kol podařilo dotáhnout takedown a dostat soupeře pod sebe, zároveň mu to ale vzalo obrovskou spoustu sil, což se v pozdější fázi ukázalo jako klíčové pro celý vývoj titulové bitvy. Nutno dodat, že Roberto Soldič znovu předvedl vynikající výkon.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.