Patrik Kincl popisuje jeden z nejcennějších skalpů své kariéry

Turnaj KSW 61 je minulostí. Český zápasník Patrik Kincl se na něm postaral o další úspěch pro tuzemské MMA, když dokázal otočit průběh zápasu a ukončit Tomasze Romanowskiho.

Patrik Kincl si připsal na KSW 61 druhé vítězství v Polsku Foto: Instagram/patrik_kincl

Patrik Kincl se na KSW 61 blýskl dalším parádním výkonem. Jak daleko je od titulové šance?

Přijel, viděl a ve 2. kole zvítězil. Další zářez Patrika Kincla v polské organizaci KSW se ale nerodil vůbec lehce! Soupeř na něj v úvodu fightu doslova vlétl, a chvílemi to dokonce "zavánělo velkým průšvihem".

„Nebyl jsem schopen si proti přemotivovanému soupeři prosadit svůj styl. Menší klec mě trochu svázala, a já přistoupil na jeho hru. Potřeboval jsem si to jen pohlídat a doufal jsem, že se mi soupeř unaví, začne si ještě více věřit, přestane být pozorný a více se otevře. Vyplatilo se mi první kolo zahodit a začít od znova v kole druhém. Sice se ho nikomu nepodařilo ukončit už více než 10 let, ale v momentě, kdy jsme dopadli na zem, věděl jsem, že ho mám.“ popsal Patrik svoje vítězství v zápase.

Výhry v duelu, který se nevyvíjel podle jeho představ, si obrovsky cení, stejně jako veškeré podpory a fanoušků, kteří dorazilo přímo do arény v Gdaňsku. V jeho profesionální MMA kariéře šlo už o 24. výhru a druhou v největší polské organizaci.

Co dál?

Známý showman se netají ambicemi dojít si v KSW pro titul. Nyní je k této šanci po návratu do velterové váhy a další výhře zase o kus blíže. Díky sobotní výhře se přiblíží na dostřel TOP 10 velterové divize, odkud vede k titulovému souboji v jeho případě 1-2 zápasy. Králem velterové divize KSW je v současnosti Chorvat Roberto Soldič, který už má za sebou i jednu úspěšnou obhajobu pásu.

Další dobrou zprávou je také fakt, že Patrik neutrpěl v zápase prakticky žádné šrámy. Na podzim ho tak v kleci KSW můžeme očekávat znovu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

Patrik Kincl dnes bude bojovat na KSW 61

KSW 61: Tomasz Romanowski vs. Patrik Kincl kurzy, analýza, tip

Zkušeného českého fightera Patrika Kincla čeká v sobotu 5. 6. ⏰ druhý zápas v polské organizaci KSW. Jeho titulové ambice se pokusí...