Pirát je novým šampionem! Co na to Karlos Vémola?

Turnaj Oktagon 26 přinesl nového krále střední divize organizace Oktagon MMA. Titul prozatímního šampiona vybojoval Samuel Pirát Krištofič.

SFG tým slaví Pirátovo velké vítězství Foto: Instagram/spartakusfightgym

Pirát si splnil sen a získal titulový pás. Karlos Terminátor Vémola měl ale k jeho výkonu výhrady

Vyrovnaná bitva na 5 kol. Hlavní titulový zápas turnaje Oktagon 26 na pražské Štvanici splnil očekávání. Šťastnějším mužem byl po konci války Samuel Pirát Krištofič, o jehož těsném vítězství rozhodli bodoví rozhodčí. Podle očekávání měl k zápasu i výsledku co říci Karlos Terminátor Vémola, který dorazil po utkání přímo do klece. Tady jsou jeho slova:

"Gratuluju, diváci se tak nudili, že začali během zápasu dělat mexické vlny. S takovým výkonem nemáš proti mně vůbec žádnou šanci. V každém případě já teď budu makat, abych byl co nejdříve zpátky a vrátil jsem pás tam, kam doopravdy patří. Všichni totiž ví, že v Oktagonu je jenom jeden král! Budu zpět dřív, než si všichni myslí. Attilka se mnou zápasit nechce, pomáhal Babu Jagovi, Ďatelinkovi a teď se bude dívat na to, jak zmlátím i tebe".

Pirát na ostrá slova ihned kontroval:

"Až budu mít na tebe plnohodnotnou přípravu, ten výkon bude úplně jiný. Všichni dobře víme, že pořád dokola jen mluvíš. Tenhle titul je můj a u mě taky zůstane."

Zápas, který chce každý vidět

Ať už patříš do tábora jednoho, či druhého, je jasné, že zápas Pirát vs. Terminátor chce vidět úplně každý fanoušek. Klíčové pro tento pikantní duel bude, jak a kdy se podaří Karlosovi vypořádat s poměrně komplikovaným zraněním utrženého tricepsu levé ruky. Jisté je, že pro Samuela Krištofiče půjde o neporovnatelně těžší bitvu, než jakou svedl s Marcinem Naruszczkou, třebaže polský bojovník opět ukázal velké srdce a odolnost.

Vítězný recept na Karlose Vémolu každopádně Pirát zná díky osobě trenéra Attily Végha. Terminátor naopak bude usilovat o protažení vítězné série na 5 zápasů v řadě.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul

OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Turnaj Oktagon 26 ⭐ s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. ❤️ Podívejte se na kompletní...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...