Pirát se pustil do promotéra Novotného. Co mu vyčítá?

V posledních hodinách se v rámci organizace Oktagon rozhořel jeden velmi nepříjemný spor. V hlavní roli je Ondřej Novotný a slovenský bijec Samuel Krištofič.

Samuel Pirát Krištofič Foto: OKTAGON MMA

Novotný se opřel do Krištofiče, ten mu posílá ostrý vzkaz

Samuel Pirát Krištofič se dostal do slovní přestřelky s bossem Oktagonu Ondřejem Novotným. Ten se v rámci posledního dílu Karlos show vyjádřil ve smyslu, že mu druhý boxerský zápas v rozmezí 14 dnů, navíc pod jinou organizací v podání Piráta Krištofiče, přijde jako drzost. Bývalý prozatímní šampion střední váhy si tuto štiplavou poznámku nenechal líbit a skrze Instagram se rozhodl reagovat.

„Nechejme tyto slova o drzosti raději v šuplíku. Copak chceš, Ondro, aby si o tobě fanoušci mysleli, že nemáš jednotný metr na zápasníky? Vždyť Karlos Vémola má, stejně jako já, domluvený taky další zápas v rozmezí 14 dnů. Ale o tom už se nemluví. Ja živím pět hladových krků, včetně sebe.

Jsem otec od rodiny a potřebuji vydělávat peníze. Nevidím žádný problém v tom, dát si takto po sobě dva zápasy na čtyři kola. Vy jste mi nabídli 5.000 EUR, což je méně, než jak mám postavenou smlouvu. Na tento box navíc žádná smlouva ani není, jenom jsme si to potvrdili přes Whatsapp. Takže když budu chtít, můžu se na celou O2 arenu a Oktagon s prominutím vy*rat.“, reagoval značně podrážděný Pirát na slova promotéra Novotného

Duel Pirát vs. Petrášek je jednou z nejočekávanějších bitev nadcházející boxerského galavečera Oktagon Underground, kterému vévodí hlavní duel Vémola vs. Marpo. Mezi Melounem a Pirátem se navíc zčista jasna rozhořel osobní spor, což celému příběhu samozřejmě dodává na atraktivnosti a fanoušky to o to více zajímá.

Poměrně ostrá přestřelka s celou řadou citlivých detailů ohledně financí a podobně, samozřejmě v tuto chvíli jistě netěší ani jednu ze stran. Dodejme, že Samuel Krištofič se utká už 3. června na turnaji Fight Night Challenge 2 s Matějem Királym.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...