Pirát vs. Da Killa Kid: Jak blízko je tento duel?

V posledních hodinách se vyrojily spekulace o plánované bitvě mezi Samuelem „Pirátem“ Krištofičem a Alexem „Da Killa Kid“ Lohoré. Nad tím, co by tento zápas pro oba znamenal jsme se zamysleli v tomto článku.

Lohoré vs Silva, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon MMA: Spekulace, nebo jasný plán? Pirát si brousí zuby na francouzského rappera

Do třetice všeho dobrého? Podle nejnovějších spekulací se rýsuje 3. zápas pro Francouze Alexe Lohorého v největší česko-slovenské organizaci Oktagon. A znovu proti velkému jménu! Na druhé straně klece by měl stát na scéně dobře známý Pirát Krištofič. Sázej na bojové sporty s parádním bonusem za pouhou online registraci – klikni ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Další obrovský tahák nadcházejícího galavečeru Oktagon 22 visí na vlásku. Podle nejčerstvějších, avšak prozatím nepotvrzených informací, má 27. března dojít mimo jiné na souboj Alexe Lohorého se Samuelem Krištofičem. Oba borci by přitom mohli své zápasové zkušenosti přehazovat lopatou!

Potencionální fight Alex Lohoré (19–7) vs. Samuel Krištofič (13–3)

Francouzský fighter Alex Lohoré se doposud v Oktagonu představil dvakrát a vždy odcházel po verdiktu bodových rozhodčí jako poražený. Svérázný zápasník se zajímavým životním příběhem zaujal fanoušky kromě obrovské odolnosti v kleci i nástupovkou, kterou si sám narappoval.

Recept ovšem nedokázal v zápasech najít na Karlose Vémolu, a stejně tak na Apolla Silvu. Jedním dechem je ale potřeba dodat, že ani v jednom případě nezápasil ve své váze a s dostatečnou přípravou na samotný duel.

Proti němu by se měl postavit slovenský MMA bojovník Samuel Krištofič. Ten v minulosti zvítězil ve 2. sérii show Oktagon výzva a na česko-slovenské scéně je hodně populární. Pirát si v posledním zápase dokázal začátkem prosince 2020 poradit s nebezpečným Polákem Mateuszem Strzelczykem.

Zamýšlený duel by se měl uskutečnit ve welterové váze a pro oba půjde o hodně! Pirát se postupnými kroky chce přiblížit titulovému zápasu se šampionem Davidem Kozmou, zatímco Alex potřebuje po 2 porážkách nutně zvítězit, aby si zajistil pokračování v organizaci Oktagon. Nechme se překvapit, zda k tomuto velmi zajímavému zápasu nakonec dojde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Alex Lohoré slaví své první vítězství v organizaci Oktagon

Alex Lohoré - profil a zápasy MMA bojovníka

Francouz Alex Lohoré je komplexní MMA zápasník 🤼 se zkušenostmi z předních světových organizací Bellator, Cage Warriors a další.☝ Toto je...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...