Pirát vs. Kincl: Peprný trashtalk a první staredown

Hlavní aktéři turnaje Oktagon 31 Pirát Krištofič a Patrik Kincl se poprvé zblízka podívali jeden druhému do očí. Co si řekli a kdy plánují jeden druhého ukončit?

Ondřej Novotný poprvé oficiálně vyzpovídal Patrika Kincla a Samuela Krištofiče Foto: OKTAGON MMA

Pirát a Kincl mají za sebou úvodní staredown i otázky na tělo

Turnaj Oktagon 31 přinese 26. února 2022 bitvu o titul střední váhy organizace Oktagon. Promotér největší domácí organizace Ondřej Novotný vyzpovídal oba fightery, a ti tak dostali první příležitost k přímé slovní přestřelce z očí do očí. Co si řekli?

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Samuel Pirát Krištofič byl první, kdo dostal přednost odpovědět na otázku Ondřeje Novotného. Spolumajitel organizace Oktagon si pro slovenského bijce i jeho českého soupeře Patrika Kincla připravil několik otázek na tělo, které vyústily až k výživnému trashtalku mězi oběma kohouty.

„Bojíš se mého postoje, stále v zápasech jen utíkáš a KO úder nemáš, tak jak by si mě mohl v postoji ukončit“ Budeš se snažit o takedowny, ale zůstane jen u snahy. Knokautuju tě ve druhém kole!“ pronesl Pirát směrem ke Kinclovi. Ten samozřejmě kontroval:

„Chceš mi říct, že moje takedowny ubráníš? Doufám, že si pak vzpomeneš na tvoje řeči o tom, že mě ukončíš. Porazil jsem už o level lepší bojovníky, než jsi ty. Vítězství na body proti tobě neberu. Porazím tě po dominantním výkonu a zavřu pusu všem pochybovačům, jestli si tento zápas zasloužím. Stihnu to ještě v prvním kole.“ Reagoval Patrik Kincl

Mojí hlavní motivací je odveta s Karlosem Vémolou, tvrdí Kincl. Řeč byla i o sázce

Ondřej Novotný pokládal oběma borcům otázky i na dřívější zápasy, či kariérní přešlapy a rodinné povinnosti. Tam už se ale zdaleka tolik nejiskřilo. Občas se dokonce oba shodli. Jisté ovšem je, že 26. února si půjdou oba pro vítězství, o kterém jsou už nyní více než přesvědčeni.

Zatímco Pirát by si případnou výhrou otevřel dveře do světa, pro Kincla je hlavním hnacím motorem odveta s Karlosem Terminátorem Vémolou. Otevřelo se také téma případné sázky mezi Pirátem a Kinclem, a tak se můžeme těšit, co oba do zápasu vymyslí jako extra motivaci.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.