Po šipkách box! Nejlepší hráč světa míří mezi 16 provazů

O boxerských zápasech celebrit je v poslední době slyšet čím dál častěji. Tentokrát svoje schopnosti v ringu ukáže nejlepší šipkař planety. Koho vyzve?

Šipky, Gerwyn Price - Zdroj ČTK, imago sportfotodienst, Nigel Keene via www.imago-images.de Foto: ČTK/imago sportfotodienst/Nigel Keene via www.imago-images.de

Gerwyn Price šipky na chvíli odloží a nasadí boxerské rukavice

Sportovní celebrity a box? Nic nezvyklého. Své o tom ví světová šipkařská jednička Gerwyn Price. Populární „Iceman“ si jde 9. dubna 2022 srovnat účty s Rhysem "Cool Fly & Flashy" Evansem. Zasáhne i tentokrát přesně svůj cíl?

Box - sleduj průběh zápasu zde

Jeden by řekl, že světová jednička a šampion Mistrovství světa v šipkách pro rok 2021 se bude držet svého „řemesla“. Opak je ale pravdou. Bývalý profesionální rugbysta a jedna z největších hvězd současného šipkařského světa míří za novou výzvou.

Gerwyn Price si tentokrát zkusí ostrý zápas v boxu. Pravdou je, že díky své osvalené postavě budí respekt nejen v prostředí terčů. Bude mít ale přesné oko i v ringu?

36letý Iceman se na okruhu šipkových turnajů PDC pohybuje od roku 2014, kdy definitivně pověsil kvůli zdraví kariéru v rugby na hřebík. Našel se ale ve zcela jiném sportu. Poté co povyhrával doma ve Walesu všechno, co šlo, rozhodl se prorazit mezi profesionály. A vyšlo mu to báječně. Díky zmíněnému titulu z MS i vítězství na World Grand Prix sesadil po 7 letech z pozice světové jedničky šipkařskou legendu Michaela van Gerwena.

Jeho boxerská premiéra se uskuteční ve Valley Tavern pub ve Walesu. Ještě předtím bude muset Price podle svých slov zhubnout 10 kilo. Je otázkou, zda jde o jednorázové zpestření, nebo budeme "ledového muže" vídat v ringu častěji. Odpověď i detaily k nejbližšímu zápasu přineseme brzy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rukavice jsou základní výbavou každého bojovníka

Rukavice na box a MMA rukavice - rozdělení, vlastnosti a cena

Rukavice jsou nejdůležitější součást výbavy každého zápasníka☝. Existuje celá řada modelů a značek. Pro lepší orientaci na toto téma si...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Hafthor Bjornsson má s boxem přeci jen více zkušeností

Box: Eddie Hall vs. Hafthor Björnsson - datum a informace

Několikrát odložený boxerský zápas nejsilnějších mužů světa je konečně tady! ☝ Strongmani Eddie Hall a Hafthor Björnsson se utkají 19....