Pocta pro českého samuraje! UFC ho zařadila do hry

Nestává se příliš často, aby se zápasník zaryl do paměti vedení UFC po jediném vystoupení. Jiřímu Procházkovi se to ale povedlo. A to dokonce takovým způsobem, že ho nejlepší organizace světa zařadila do své hry UFC4.

Jiří Procházka, MMA bojovník - ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Jiří Procházka ve hře UFC4: jaké hodnocení si svými schopnostmi vysloužil?

Aktuálně podstupuje tvrdé sparingy v přípravě na nadcházející duel. Dnes ale Jiří „Denisa“ Procházka zažil příjemné rozptýlení. UFC oficiálně zařadila českého fightera do své hry UFC 4 po bok TOP bojovníků současnosti. Překvapení? „Tak trochu. Ale jdeme tomu naproti“ Okomentoval Procházka svoji chvilku slávy ve virtuálním světě.

sipka Sleduj světovou elitu UFC v akci živě ZDE – registruj se na pár kliknutí z pohodlí domova

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jiří Procházka si svou premiérou v UFC proti Volkanu Oezdemirovi řekl o pozornost velkých hráčů z různých odvětví. Tvrdým knockoutem se dostal do povědomí světové bojové scény i získal nová sponzorství. A teď přišla další třešnička na dortu, která je pro české fanoušky pořádnou raritou!

Ve hře UFC 4 si totiž můžete za svého hrdinu nově zvolit právě 28 letého, českého bojovníka, kterému na zařazení do populární hry stačil jediný zápas mezi elitou. Nejslabší hodnocení jeho stylu boje obdržel ve hře greppling. Logicky. Zatím neměl možnost ukázat ho v reálu.

Další možnost předvést, jako moc se jeho virtuální hodnocení blíží realitě bude mít už 27. února. V ostře sledovaném zápase s Dominickem Reyesem zaútočí na další výhru a především možnost vyzvat šampiona polotěžké váhy.

sipka Usedne v roce 2021 na trůn právě český bojovník z brněnského Jetsam Gymu? Fortuna vypsala kurzy!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.