Pomůže NSA? Machovi svitla naděje

MMA bojovník Mach Muradov si nedávno veřejně postěžoval na opakující se problémy s přidělením trvalého pobytu v České republice. Celá kauza se ale pravděpodobně dostala před „správné oči“ a do případu se má údajně vložit Národní sportovní agentura (NSA), která přislíbila pomoc.

Mach Muradov má o důvod víc k úsměvu, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Makhmud Muradov využije nabídky NSA na pomoc s přidělením trvalého pobytu v ČR. Změní to jeho rozhodnutí okolo vlajek?

Síla sociálních sítí a internetu se zase jednou projevila. A tentokrát pozitivně! Poté, co se u fanoušků zvedla obrovská míra nevole okolo nepřidělení trvalého pobytu Machovi Muradovovi v Česku, se celá situace dala do pohybu správným směrem.

Machovi totiž došla po několika letech trpělivost s českými úřady a kvůli tomu nebude v UFC hrdě nosit českou vlajku, jako jsme mohli vídat v minulosti. Šance ale přeci jen stále žije. Pomocnou ruku po zmedializování kauzy nabídla Národní sportovní agentura pod vedením Milana Hniličky. Ta tyto kroky sice standardně nezaštituje, vzhledem ke „komplikované situaci“ se ale bude případem Macha zabývat. A je to v jejím zájmu. Muradov, který v Česku sportovně vyrostl a vypracoval se v elitního MMA bojovníka, se kromě rodného Uzbekistánu, právě k České republice hrdě hlásí.

Hlavní překážkou pro přidělení trvalého pobytu má být údajně fakt, že MMA není olympijský sport. V každém případě sám zápasník se nechal slyšet, že nabídnutou pomoc určitě využije. Věřme, že celá situace bude mít šťastný konec.

sipka Celý příběh a vaše názory sledujeme na našem facebooku ZDE

Zdroj: sport.tn.nova.cz

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Aktuálně působí v nejprestižnější organizaci...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...