Pot a slzy. Influenceři zakusili trénink s Karlosem Vémolou

Karlos Terminátor Vémola ve své pevnosti Vémoland přivítal zápasníky Clash of the Stars. Pod vedením ikony domácí scény si většina z nich sáhla na dno fyzických sil. Kdo obstál nejlépe?

Karlos Vémola si vzal do parády bojovníky Clash of the Stars Foto: Karlos Vémola

Bojovníky Clash of the Stars absolvovali pekelnou dřinu s Karlosem Vémolou

Nejtěžší trénink své krátké MMA kariéry. Právě tuhle kolonku si mohou někteří účastníci nadcházejícího turnaje Clash of the Stars 4 odškrtnout po návštěvě Vémolandu. Karlos Vémola si pro aktéry sobotního galavečeru připravil pověstný kruhový trénink, díky kterému si budou všichni jeho účastníci tento den dlouho pamatovat.

Vsaďte si na Clash of the Stars s mimořádným bonusem u Fortuny

Dřinu jakou absolvovali Kryštof Novák, Nathan a čtveřice dívek pravděpodobně nikdo z nich do té doby nezažil. Karlos Vémola je totiž známý tím, že u sebe v gymu nikoho nešetří. Také v tomto případě se z Vémolandu ozývaly nářky a došlo na slzy z vyčerpání. Účastníci turnaje Clash of the Stars 4 se rozdělili na český a slovenský tým s cílem na závěr porovnat jejich fyzické výkony.

Trénink pod vedením Terminátora se skládal ze sérií na strojích, MMA nácviků i prácí s vlastní váhou včetně kardio cviků. Dopady komplexního a pořádně výživného „kruháče“ všichni pociťovali už od prvních vteřin. Hotové peklo. Karlos Vémola si všechny výkony jednotlivých bojovníků poctivě zapisoval, aby nakonec mohl vyřknout závěrečný verdikt.

V celkovém součtu zvítězil slovenský tým ve složení Nathan Dzaba, Petra Úřadničková, Karina Petrová. Druhý tým, který jen těsně v tomto týmovém souboji prohrál, tvořil Kryštof Novák s Kristýnou Kotianovou a Denisou Ryndovou. Vyrovnaný duel nakonec rozhodlo závěrečné přeskakování snožmo, které ovládl Nathan. Na to Karlos Vémola připomněl, jak důležité je v zápase bojovat až do konce.

„Já se pozvracím“

„Tak zvracej. Na to je tohle fitko zvyklý. Klidně zvracej, ale hlavně lez….,“ hecoval Karlos Vémola jednu z holek, když právě potila krev na climberu

Karlos Vémola zároveň v jeden moment s nadsázkou připustil, že k tomu, aby si mohl pořídit vysněná zvířata, bude muset jít zápasit do organizace Clash of the Stars s cílem získat tučnou finanční odměnu.

Součástí natáčecího dne bylo také otužování a krmení zvířat. Hlavně měla ale tato zkušenost všem přítomným pomoci podat, co možná nejlepší výkon v sobotu 11. března, kdy se koná očekávaný galavečer Clash of the Stars v pražském Univerzu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Tadeáš Veselý platí za velkého průšviháře organizace

Clash of the Stars 4: Tadeáš Veselý vs. Fayne kurzy, tip, analýza

Tenhle spor je hodně osobní.⚡ Tadeáš Gangstaboy Veselý a Miroslav Fayne Loner si na turnaji Clash of the stars 4 plánují vyříkat své...

Jaroslav Kotlár má před sebou další zápas v Clash of the Stars

Clash of the Stars 4: Kotlár vs. Huhu kurzy, analýza a tip

Nejznámější sekuriťák v Česku Jarda Kotlár jde znovu do boje ⚡. Na co si v tomto souboji těžkých vah vsadit a kde zápas sledovat? Poradíme...