Potvrzeno: Keita vs. Sanikidze – kdo bude šampion?

Je to potvrzené: fanoušci Oktagonu se můžou radovat, protože se konečně dočkají kýženého zápasu Losene Keita vs. Mate Sanikidze. Obhájí Sanikidze titul, nebo se z Keity stane dvojnásobný šampion Oktagonu?

Šampion pérové váhy Maté Sanikidze Foto: OKTAGON MMA

Keita vs. Sanikidze – dva neporažení společně v kleci

O potenciálním souboji šampiona pérové váhy Mateho Sanikidze a jeho vyzyvatele a držitele titulu v lehké váze Losene Keity se mluví už dlouho a je to jeden ze zápasů, po kterém fanoušci hladově volali – a Oktagon jejich přání vyslyšel.

„Souboj naprosté elity a dvou v OKTAGON MMA neporažených bojovníků,“ oznámil Oktagon chystaný zápas – tito dva šampioni a rivalové na život a na smrt se spolu 29. dubna utkají v rámci bratislavského turnaje Oktagon 42.

Keita se Sanikidzem se už nějakou dobu pošťuchují na sociálních sítích (Keita dokonce na instagramu zazpíval a Sanikidzeho nakonec hledal i v koši) a je jasné, že Sanikidze si svůj těžce vydobytý titul, který získal koncem minulého roku v zápase s Jakubem Tichotou, nenechá jen tak vzít: „Čas někomu nakopat zadek,“ okomentoval hned Mate nově ohlášený zápas.

Stejně tak velkou motivaci má ale i Losene Keita, kterému se otevírá šance být dvojnásobným šampionem Oktagonu. Oba se pyšní v rámci Oktagonu dlouhou řadou výher, ačkoli Keita jich má na kontě o trochu víc. Naposledy si podal Samuela Barka v mnichovském zápase, který dopadl technickým KO.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Ještě předtím se stejným výsledkem Keita připravil o titul v lehké váze Ivana Buchingera, jenž se do té doby pyšnil hned dvěma tituly Oktagonu. Podaří se teď totéž Keitovi, nebo zůstane šampionem Sanikidze?

Oktagon 42 - Keita vs. Sanikitze
Zápasník Losene Keita Mate Sanikitze
Věk 25 24
Výška 176 cm 183 cm
Váhová kategorie Lightweight Featherweight
Gym Lamiro Fight Club Champion Academy
Bilance (v - p - r) 10 - 0 - 0 9 - 2 - 0

Na zápas už jsou také vypsané kurzy. České sázkové kanceláře v tuto chvíli favorizují Losenea Keitu. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita.

Připomeňte si poslední Keitovu výhru:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul vs. Tommy Fury

Box: Jake Paul vs. Tommy Fury datum, kurzy, analýza a tip

Boxerský svět 🥊️ se momentálně upíná k několikrát odložené bitvě mezi Jakem Paulem a Tommym Furym.⚡ Na co si v tomto třaskavém utkání...

Karlos Vémola tvrdě trénuje

„Zase ze mě dělaj sexuálního predátora,“ stěžuje si Vémola

Vémolu čeká návrat do klece, a tak se rozjel do Thajska, aby pořádně natrénoval. Teď však uniklo video, podle něhož tam není sám. Co na to...

Karlos Vémola se momentálně připravuje v Thajsku

Karlos Vémola ladí formu v Thajsku. Jak tráví volný čas?

Karlos Vémola v těchto dnech podstupuje náročný tréninkový kemp v dalekém Thajsku. Volný čas po těžkých sparinzích tráví se zvířaty a...