Potvrzeno, podepsáno! David Dvořák jde znovu do boje v UFC

Český zástupce v UFC David Dvořák má oficiálně v kapse další kontrakt s UFC. V rámci UFC Fight Night bude koncem května čelit nebezpečnému Brazilci, který je na žebříčku muší váhy hned za ním.

David Dvořák má potvrzený zápas Foto: Instagram/dvorak.david

Zpět do akce: David „Undertaker“ Dvořák podepsal s UFC novou smlouvu, vyzve ho Raulian Paiva

David Dvořák se dočkal! Krátce po svém přesunu do TOP 10 muší váhové divize elitní UFC vypustil do světa zprávu o dalším duelu. V něm se 22. května 2021 poměří s brazilským fighterem Raulianem Paivou, který v nejlepší MMA lize působí od roku 2019. Vyzvedni si bonus 150 Kč za online registraci a sázej na zápasy UFC

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC: David Dvořák i Jiří Procházka budou zápasit v květnu 2021

Květen bude pro českého fanouška MMA doslova nabitý. Krátce poté, co jsme informovali o posunu Davida Dvořáka do elitní desítky muší váhy, podepsal smlouvu na příští zápasy v UFC. A čeká ho zkouška jako hrom!

Raulian Paiva zvítězil ve dvou posledních duelech, a zejména tvrdý knockout Marka De La Rosy stojí za pozornost. Těmito úspěchy dal zapomenout na nepovedený rok 2019, kdy naopak 2x v řadě prohrál. Soupeře David Dvořák oficiálně oznámil jméno svého soupeře první týden v březnu a již dřívější spekulace se jen potvrdily.

Ještě předtím, konkrétně 1. května, nás čeká i odložený a ostře sledovaný zápas Jirky Procházky s Dominickem Reyesem. Ten stejně, jako bitva Davida Dvořáka, proběhne v Las Vegas v rámci UFC Fight Night. Třetím do party, jenž se představí v kleci UFC v květnu je Slovák Ludovíť Klein, kterého po úspěšné premiéře čeká druhý zápas.

David Dvořák od roku 2012 nezakusil v kleci porážku a v UFC čítá jeho bilance 2 zápasy a 2 výhry. Přídá třetí zářez? My věříme, že ano!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka, MMA bojovník - ČTK, Krumphanzl Michal

Odtajněno: Procházka a Reyes znají nový termín zápasu

Letošní 1. máj bude nejen lásky čas❤️, ale i datum druhého zápasu Jirky Procházky ve slavné UFC.⚡ Svěřenec Martina Karaivanova musel...