Před očima legendy: Přihlížející Tyson vzdal hold české tenistce

Boxerský velikán Mike Tyson si o víkendu udělal čas a navštívil finále ženského tenisového turnaje v Miami. To si pro sebe po skvělém výkonu uzmula česká tenistka Petra Kvitová a nejen od fenomenálního rohovníka se dočkala zaslouženého potlesku.

Mike Tyson na finále ženského turnaj WTA 1000 v Miami Foto: Profimedia

Mike Tyson sledoval z hlediště finálovou bitvu se šťastným koncem v podání Petry Kvitové

Kolikrát za život vám zatleská Mike Tyson? Petra Kvitová si tento milník může odškrtnout. Česká hráčka si na oblíbeném podniku v Miami došla pro jubilejní 30. titul na okruhu WTA a jeden z nejslavnějších boxerů všech dob sledoval její spanilou jízdu na vlastní oči.

Významné tenisové zápasy pravidelně navštěvuje spousta celebrit ze světa sportu i showbyznysu. Ženské finále turnaje WTA v Miami tentokrát zařadil do svého nabitého programu legendární boxer Mike Tyson. 56letá sportovní ikona byla u zrodu dalšího velkého úspěchu českého tenisu.

Ve finále totiž excelovala česká hráčka Petra Kvitová, která po setech 7:6 a 6:2 přehrála Rusku Rybakinu a přidala další trofej do své bohaté sbírky. Jedná se přitom o jubilejní 30. titul na okruhu WTA, čímž se řadí mezi nejúspěšnější české tenistky historie. Zároveň se ve 33 letech stala nejstarší vítězkou tohoto prestižního podniku kategorie WTA 1000 a evidentně ani v pokročilejší fázi kariéry neřekla poslední slovo.

Ve VIP loži se při sledování finále dobře bavil mimo jiné právě Mike Tyson, i když na přiloženém videu se zrovna staral o správnou hydrataci organismu. Je ale naprosto jasné, že uznání od legendy takového formátu je něco, na co bude Petra Kvitová dlouho vzpomínat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jarda Kotlár je hvězdou organizace Clash of the Stars

Rozjetý Jarda Kotlár vydal další hit a dál popichuje Karlose Bendu

Populární zápasník, rapper a člen ochranky, Jaroslav Kotlár, v žádném případě nezahálí a dál rozvíjí svoji pestrou internetovou tvorbu....