Předčasný konec. Boráros odstupuje z reality show Survivor

Soutěž Survivor Česko-Slovensko 2022 přichází o výrazného člena z řad soutěžících. Proč Gábor Boráros nečekaně ve hře končí?

Gábor na vlastní žádost končí v Survivoru Foto: Instagram/boraros_gabor

Gábor Boráros končí v Survivoru na vlastní žádost

Bojovník Gábor Boráros si na vlastní kůži vyzkoušel, jaké to je bojovat o holé přežití na ostrově. Ve hře Survivor Česko-Slovensko 2022 patřil k nejvýraznějším tvářím. Teď se však objevila zpráva, že populární Slovák s maďarskými kořeny z reality show odstupuje. Co za tím je?

Účinkování Gábora Borárose v reality show Survivor se těšilo pozitivním ohlasům u fanoušků a velmi oblíbený byl i ve svém kmeni Mao. Jenže náročné podmínky, včetně fyzického a psychického vypětí, podle serveru expres.cz zápasníka dohnaly.

Gábor Boráros v Survivoru předčasně končí. Hlavní příčinou jsou zdravotní problémy, konkrétně má jít o poraněné koleno. To samozřejmě ohrožuje i jeho nejbližší sportovní kariéru. V každém případě současná situace mu neumožňuje v soutěži pokračovat, přestože sám zápasník chtěl bojovat dále. Nakonec ale dal na rady lékařů a v nelítostné reality show končí, píše expres.cz.

Drsná hra Survivor tak znovu ukazuje, jak nevyzpytatelná dokáže být. Soutěžící si nemohou být jistí vůbec ničím a o dalším osudu může rozhodovat i sebemenší detail. Boráros se tak po nezvyklé roli po vyřešení zdravotních komplikací vrátí do kolotoče bojových sportů. Avšak podle původních plánů by to v jeho případě nemělo být MMA, ale boxerský ring.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.