Přestupová bomba! Robocop Soldič dal košem UFC i KSW

Nejlepší MMA zápasník mimo UFC současnosti se postaral o pořádné pozdvižení. Roberto Soldič v úterý oznámil svoje další plány. Tohle se rozhodně nečekalo.

One Championship - Zdroj thebigland, Shutterstock.com Foto: thebigland/Shutterstock.com

Roberto Soldič KSW tituly obhajovat nebude, míří za exotikou

Ne vždy je pro MMA zápasníky UFC nejvyšší metou. Názorně o tom přesvědčil Roberto Soldič, který si místo toho vybral hodně překvapivou destinaci. Nově bude dvojnásobný šampion KSW působit v asijské organizaci ONE FC, kde má přislíbené titulové zápasy napříč několika bojovými sporty.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Chorvatský bojovník Roberto Soldič (20-3) se po zisku druhého titulu v KSW rozmýšlel, kudy povedou jeho další kariéry kroky. Všeobecně se čekalo, že využije nabídnutého lasa z UFC, avšak nakonec tomu tak není.

Podle zahraničních zdrojů nabídla organizace UFC Soldičovi zdaleka nejhorší finanční podmínky, čehož okamžitě využila polská KSW a nabídku takřka trojnásobně vylepšila. Ani to však nestačilo. Soldič nakonec neodolal vábení asijského kolosu ONE FC, kam přichází jako obrovská hvězda. Kromě toho, že Soldič v ONE FC pohádkově zbohatne, ocenil i tamní „lidské vztahy“ mezi vedením a bojovníky.

Vůbec největší motivací je ale pro samotného Soldiče fakt, že by se měl v budoucnu utkat o titulové pásy nejen v MMA, ale i kickboxu, Muay Thai či boxu. One Championship totiž organizuje turnaje v různých bojových disciplínách, navíc jde ve světě o obrovsky prestižní značku.

Pravdou ovšem je, že v Evropě není ONE FC zdaleka tolik sledovaná, jako například UFC. Odmítnutí nejslavnější ligy smíšených bojových umění dnes už vídáme zřídkakdy. Z domácí scény se v dávné minulosti jinou cestou, navzdory nabídce na stole, vydal slovenský bojovník Ivan Buchinger. Na druhou stranu Roberto Soldič má v 27 letech to nejlepší teprve před sebou, takže není vyloučeno, že v budoucnu do UFC přeci jen zamíří.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Vojto Barborík po zápase s Ivanem Buchingerem, OKTAGON 27

Nečekaná výzva: Elitní slovenský bijec bude bojovat v zámoří

Organizace PFL vítá do svých řad další známé jméno domácí scény. Boj za velkou louží si vyzkouší před slovenský zápasník se zkušenostmi z...

Mach Muradov zná termín a soupeře pro svůj pátý zápas v UFC

Muradov vyzve na velkolepém UFC 280 nebezpečného Brazilce

Mach Muradov má potvrzeného příštího soupeře. Tentokrát se představí na číslovaném turnaji UFC 280 v Abu Dhabí. Právě tady bude podle...