Příběh Attily Végha se brzy vrátí na obrazovky

Filmové zpracování filmu Attila se na podzim dočká pokračování. Vítěz zápasu století a bývalý šampion Bellatoru představil na sociálních sítích 8 dílnou sérii, která volně naváže na úspěšný film režiséra Petra Větrovského.

MMA, Oktagon, Karlos Vémola, Atilla Végh - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Attila Végh odtajnil chystaný seriál o své kariéře a životní cestě. Bude ho vysílat O2 TV Sport

Dechberoucí a motivační. Film Attila vzbudil v roce 2020 velké ohlasy a vyvolal spoustu pozitivních emocí. Už tehdy Attila Végh a šéf projektu Petr Větrovský avizovali, že filmem jejich spolupráce teprve začíná. A měli pravdu. V listopadu 2021 totiž spatří světlo světa osmidílný seriál, který daleko hlouběji mapuje kariéru i osobní život oblíbeného Attilky.

Nejuznávanější slovenský fighter všech dob se těší u nás i v rodné zemi obrovské popularitě. Už samotný film Attila z dílny VDN Productions se extrémně povedl, což lze očekávat i u seriálu, který dostal příznačný název „Z vrcholu na dno a zase zpět“. Majitel a trenér trnavského SFG gymu na závěr dodává, že seriál poběží v Česku na O2 TV Sport a na Slovensku na TV JOJ.

Attila se v těchto dnech soustředí na nadcházející duel Lajoše Kleina s Michaelem Trizanem ve slavné UFC. Se svým svěřencem je přímo na místě v Las Vegas a společně si jdou pro druhou výhru mezi elitou. Mimochodem ve městě hříchů se rovněž natáčely materiály k připravovanému seriálu, takže se máme i z tohoto pohledu rozhodně na co těšit.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.